29 / 07 / 2024

Nurettin Cengiz

Nurettin Cengiz

Ena Kar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Demircioğlu, Kadir Kuldaş, Nurettin Cengiz tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Nurettin Taş kimdir?

Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Güdürü oldu. Peki, Nurettin Taş kimdir? Nurettin Taş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Taş..

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Soma, Cengiz Ergün'den kalıcı yatırım bekliyor!

Manisa'da yapılan yatırımların ardından Soma'dan tam destek alan Cengiz Ergün'ün Cadde ve Sokaklarda sohbet eden vatandaşlar Hala Soma'ya geri dönüş olmuyor.

Cengiz Ergün Turgutlu kapalı pazaryerini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Turgutlu kapalı otopark ve pazaryerinde süren çalışmaları inceledi. Ergün projenin Turgutlu için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Cengiz Ergün Saat Kulesi Meydanı'nı inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyaretleri kapsamında, Büyükşehir’e devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Cengiz Ergün'den Gördes'e altyapı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Ergün, asfalt, sulama göletleri, kanalizasyon yapımı ve su depolarının yenilemeleri ile ilgili müjdeler verdi.

Nurettin Canikli Ordu-Giresun Havalimanı'nda inceleme yaptı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılacak Ordu-Giresun Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.

Cengiz Ergün'den arsa açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda, Manisa Adliyesi’nin arkasında yer alan arsanın Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınmasıyla ilgili meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Ena Kar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ena Kar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Demircioğlu, Kadir Kuldaş, Nurettin Cengiz tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Akkuyu'nun ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Santralin inşaatında yaklaşık 8 milyar dolarlık iş hacminin Türk şirketlerince karşılanması bek

Akkuyu Nükleer Santrali ihalesinde ilk aşamayı Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Santral için toplam 20 milyar doların üzerinde yatırımın gerçekleşmesi öngörülüyor.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşamasını Cengiz İnşaat yapacak!

Mersin'de yapılacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşaması olan deniz hidroteknik yapılarının anahtar teslimi projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat kazandı.

Nurettin Cengiz Haberi

Nurettin Cengiz
Ena Kar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Demircioğlu, Kadir Kuldaş, Nurettin Cengiz tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Ena Kar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyabaşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...