06 / 05 / 2024

Nurettin Göler kentsel dönüşüm

Nurettin Göler kentsel dönüşüm

Nurettin Göler kentsel dönüşüm konusunun hafife alınmayacak kadar önemli bir konu olduğunu söyledi. Göler kentsel dönüşüm konusunun kentin yeniden ve sağlıklı inşası için bulunmaz bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Nurettin Göler kentsel dönüşüm Haberi

Nurettin Göler kentsel dönüşüm


BALKANSİAD İnşaat Komitesi Başkanı Nurettin Göler, kentsel dönüşüm konusunun hafife alınmayacak kadar önemli bir konu olduğunu söyledi. Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Demeği (BALKANSİAD) İnşaat Komitesi, düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Dernek Merkezi'nde düzenlenen toplantıya BALKANSİAD İnşaat Komitesi Başkanı Nurettin Göler; Komite Üyeleri Necati Mert, İbrahim Alkılıç, Seçil Bulcan ve Bayram Yılmaz'ın yanı sıra BALKANSİAD Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman İnan katıldı.


"KENTSEL DÖNÜŞÜM FIRSAT" 


Toplantıda konuşan BALKANSİAD İnşaat Komitesi Başkanı Nurettin Göler; kentsel dönüşüm konusunun kentin yeniden ve sağlıklı inşası için bulunmaz bir fırsat olduğunu söyleyerek, "Bu tarihi fırsatı Bursa için en iyi şekilde değerlendirmek adına biz de BALKANSİAD olarak üzerimize düşeni yapmalı ve düşüncelerimizi bu sürecin hedefe ulaşması için beyan etmeliyiz" dedi. Kentsel dönüşüm konusunun en kısa sürede...