02 / 05 / 2024

nurettin nebati

nurettin nebati

Gün boyu merakla beklenen bakanlık açıklaması geldi. İşte detaylar...

Bakan Nebati açıkladı! Ucuz gıda için destek 29 milyara yükseltildi

Tarımda yeni destekleri açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, çiftçiye kredi üst limitinin iki katına çıkarıldığını vurguladı. Tarımsal desteğe vergi muafiyetinin getirildiğini kaydeden Nebati, tarımsal üretime verilen desteğin de 29 milyara yükseltildiğini açıkladı.

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Piyasaları uçuracak haber! 250 milyar TL yeni kredi geldi! Peki kimler faydalanacak? Bakan Nebati peş peşe duyurdu!

Piyasalara 14 farklı destek paketinden oluşan KGF destekli 250 milyar TL’lik kredi paketi geldi. Peki piyasaları coşturacak bu krediden kimler faydalanacak? Bakan Nureddin Nebati tek tek anlattı. İşte detaylar…

Bakan Nebati'den son dakika ikinci el konut kampanyası açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son dönemlerde sık sık gündeme gelen 2. el konut kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

EYT’de işverenin merakla beklediği kredi haberi geldi! Bakan Nebati kredi şartlarını peş peşe açıkladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde işveren kesiminin beklediği haber nihayet geldi ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, detayları açıkladı.

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Tapu işlemlerinde rayiç bedellerin düşük gösterilmesi hükümetin gündemine geldi. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Nebati, tapu kayıtlarında rayiç bedellerin düşük gösterildiğini vurgulayarak, bu konuyla ilgili çok ciddi bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den kritik EYT açıklaması! O konu problem olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalar yaptı. Bakan Nebati’nin hazinedeki yükü nedeniyle problem doğurabileceği tartışılan EYT ile ilgili rahatlatan bir açıklama yaptı.

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Nebati’den ÖTV hakkında beklenen açıkla! Otomobilde ÖTV indirimi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte sorulan o sorular!

Bakan Nebati'den son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, asgari ücret ve EYT'ye ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Peki asgari ücret zammı belli oldu mu? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

KOBİ ve işletmelere 250 milyar TL'lik kredi! Bakan Nebati detayları resmen duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Hazine destekli kefalet sistemi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

Bakan Nebati resmen duyurdu! Şubat'ta 2 bin gelir uzman yardımcısı alınacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelir uzman yardımcısı alımlarıyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Nebati, 2023 Şubat'ta alınacak gelir uzman yardımcısı sayısını açıkladı. İşte son dakika ayrıntıları...

nurettin nebati Haberi

nurettin nebati

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yalnızca gerçek kişilere sunulmak üzere gelire endeksli devlet iç borçlanma senedinin talep toplanmasına Temmuz'un 15'inden itibaren başlanacağı duyuruldu.

Bakanlık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"9 Haziran 2022 tarihinde resmi hesabımızdan yayınlanan basın açıklamasında yer alan atılacak adımlar çerçevesinde;

Bakanlığımız tarafından, vatandaşlarımızın tasarruflarını TL cinsi varlıklarda değerlendirmelerinin teşvik edilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilebilmesi maksadıyla gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi talep toplama işlemleri Temmuz ayının 15'inden itibaren gerçekleştirilecektir.
 

Sadece gerçek kişilere...

Yalnızca gerçek kişilere sunulacak gelire endeksli devlet içi borçlanma senetleri, ülkemizin genelinde yapılacak duyuru ve talep toplama yoluyla ihraç edilecektir. 

GES'e ilişkin talep toplama işlemleriyle senedin ihracı, kupon ve anapara ödemeleri Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın sitesinden yayımlanacak duyuruda belirtilen bankalar...