14 / 05 / 2024

nurettin ok çankırı

nurettin ok çankırı

Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti. Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok kimdir? Neler yapmıştır?

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Konut fiyatları Kasım'da en çok Çankırı'da arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2017 yılı Kasım ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre Kasım'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.01 oranı ile en çok Çankırı'da arttı.

Konut fiyatları en çok Çankırı'da arttı!

''REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" ve "REIDIN Emlak Endeksi" ağustos ayı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, konut fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir Çankırı oldu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi peyzaj çalışmaları sürüyor!

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, üniversitenin fiziki şartlarından sosyal faaliyetlerine, bilimsel projelerden akademik çalışmalarına kadar birçok konuda İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli Nisan'da bitecek!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

Toplam 2 konutun satışa sunulduğu TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başladı. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor!

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

nurettin ok çankırı Haberi

nurettin ok çankırı

Nurettin Ok kimdir?

Nurettin Ok, 1928 yılı Çankırı doğumlu. 15 Nisan 1973 - 26 Ocak 1974 tarihleri arasında Bayındırlık Bakanı olan Nurettin Ok, 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti.


Boğaz Köprüsü'nün temellerinin atılmasında önemli katkıları olan Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi ve Gazetecilik Enstitüsünü bitirdi.


Serbest avukatlık, gazetecilik ve Çankırı Belediye Başkanlığı yapan Nurettin Ok, TBMM 12, 13, 14, 15 ve 16. dönem Çankırı milletvekili oldu. Nurettin Ok Bayındırlık, İmar ve İskan Bakanlığı, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyeliği ve TBMM Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. 


Nurettin Ok, 19 Temmuz Cuma günü TBMM'de bir anma tören düzenlendi. Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Çankırı'ya götürülen Nurettin Ok'un cenazesi, Ahmet Yesevi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından...