21 / 05 / 2024

Nurettin Özdebir yatırım

Nurettin Özdebir yatırım

Ankara Sanayi Odası Elektrik Komitesi üyeleri, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte DÜNYA- ASOMEDYA yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi. Yuvarlak masa katılımcıları, Türkiye’de devletin yatırımcıya, yatırımcının da devlete güvenmesi gerektiğini belirtti.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Osman tarafından kuruldu. 

Konut almak kazançlı bir yatırım aracı!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, ''Gayrimenkul bir ihtiyaç olduğu gibi kazançlı bir yatırım olarak da görülüyor'' dedi. 

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurulacak!

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurma imkanı sağlayan Üretim Reform Paketi sanayiciyi sanayi parseli alma zorunluluğundan kurtarıyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konu ile ilgili konuştu.

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Nurettin Özdebir: Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı!

Ankara’daki terör saldırısını değerlendiren iş dünyasının temsilcileri, yaşanan olaylara rağmen yatırımların kararlılıkla süreceği mesajını verdi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, “Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Aktülün, Cevdet Özdemir, Nurettin Danışman, İbrahim Cem Türe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tanju Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Camekan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.

Güneysu Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güneysu Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Nurettin Güneysu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fakih Güneysu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 2 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Nurettin Özdebir yatırım Haberi

Nurettin Özdebir yatırım

Ankara Sanayi Odası Elektrik Komitesi üyeleri, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte DÜNYA- ASOMEDYA yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi.


Yuvarlak masa katılımcıları, Türkiye’de devletin yatırımcıya, yatırımcının da devlete güvenmesi gerektiğini belirtirken, gelinen noktada sanayicinin para kazanmayı bırakıp, ayakta kalma derdine düştüğünü kaydettiler. Mevcut teşvik sisteminden yararlanmanın güçlüğünden bahseden Elektrik Komitesi üyeleri, standartların belirlenmesi konusunda da sanayicilerin üzerine düşen görevler olduğunu aktardılar. Üyeler, yatırımcıya bedava arsa verilmesi uygulamasının olumlu olduğunu ancak kendi arsalarına yatırım yapmaya bile zorlandıklarını anlattılar.


Nurettin Özdebir: Yatırımların önü tıkaçla tıkanmış


Aslında bizim bürokrasimiz vatandaşın, özellikle yatırımcının üçkağıtçı olduğu kanaati olduğu düşüncesine organize olmuş durumda. Devletin hakkını vatandaşın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz zihniyetiyle adeta eziyet ediyorlar. Siyasiler bir alana teşvik vereceğini söylüyor ama bu kanun haline gelene kadar, kaleme alanlardan...