16 / 05 / 2024

Nurettin SAKA kimdir

Nurettin SAKA kimdir

Ankara'daki ilk RE/MAX gayrimenkul ofislerinen RE/MAX Elit 'in sahibi ve Broker 'ı Nurettin Saka vefat etti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Tamer Saka kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka oldu. Peki Tamer Saka kimdir? Tamer Saka  hangi işlerde görev aldı?

Nurettin Taş kimdir?

Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Güdürü oldu. Peki, Nurettin Taş kimdir? Nurettin Taş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Taş..

Hasan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hakan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hakan Saka kimdir? Hakan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Saka, ne zamandan beri Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Kamil Saka kimdir?

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kimdir? Kamil Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Saka, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Saka...

Nurettin Akman kimdir?

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman kimdir? Nurettin Akman, ne zamandan beri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor? İşte Nurettin Akman'ın biyografisi..

Nurettin Canikli kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli oldu. Peki, Nurettin Canikli kimdir? Nurettin Canikli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Canikli..

Nurettin Yılmaz kimdir?

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz kimdir? Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurettin Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Nurettin Yılmaz..

RE/MAX Elit 'in acı günü! Nurettin SAKA vefat etti!

Ankara'daki ilk RE/MAX gayrimenkul ofislerinen RE/MAX Elit 'in sahibi ve Broker 'ı Nurettin Saka vefat etti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Nurettin Eroğlu kimdir?

Tekstilden inşaata geçen işadamlarının önemli temsilcilerinden biri olan Nurettin Eroğlu kimdir? Nurettin Eroğlu, Eroğlu İnşaat'ı ne zaman ve nasıl kurdu? İşte Nurettin Eroğlu ve Eroğlu İnşaat...

Nurettin SAKA kimdir Haberi

Nurettin SAKA kimdir

Ankara bölgesi Eski B Klasman Hakemi, RE/MAX Elit 'in sahibi ve Broker 'ı Nurettin Saka vefat etti. Nurettin SAKA vefat etti. 


Merhumun bugün ikindi namazına müteakiben Karşıyaka mezarlığına...