03 / 05 / 2024

Nurhan Çiftçibaşı Parkı nerede

Nurhan Çiftçibaşı Parkı nerede

Burdur Belediye Meclisi'nin kararıyla Gazi Atatürk Stadyumu'nun yakınındaki parka adı verilen Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı. Parkın açılış törenine Vali Hasan Kürklü de katıldı...

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 dönümlük park!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de sürdürülen çalışmalarını yerinde inceledi. Akçakalelilere 53 Dönümlük park müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, Akçakale'yi hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirtti.

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Parkı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye ilçesinde 80 bin metrekarelik alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Ahmet Yesevi Parkı'nı gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Burdur Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı!

Burdur Belediye Meclisi'nin kararıyla Gazi Atatürk Stadyumu'nun yakınındaki parka adı verilen Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı. Parkın açılış törenine Vali Hasan Kürklü de katıldı...

Asia Park Kartal'da daireler 473 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çiftçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Asia Park projesi 4 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 473 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

Asia Park Kartal Evleri ulaşım!

"Değişimin başlangıç noktası" sloganıyla satışlarına devam eden Asia Park projesi Çiftçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Asia Park Kartal Evleri'nin ulaşım kolaylığı bulunuyor.

Kayseri Park'tan alışveriş yapanlar tatil kazanma şansı yakalıyor!

Akgünler Turizm ve Bora Jet işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında 3 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Park'tan alışveriş yapıp, Renk Kart'ın da en çok puan biriktiren üç şanslı ziyaretçi, çift kişilik Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor

Kartal Asia Park satılık daire! Mart 2015'te teslim!

Kartal Asia Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çiftçi Çelebi Yapı imzasını taşıyan Kartal Asia Park Evleri projesinde daireler Mart 2015'te teslim ediliyor...

Nurhan Çiftçibaşı Parkı nerede Haberi

Nurhan Çiftçibaşı Parkı nerede


Burdur Belediye Meclisi'nin kararıyla Gazi Atatürk Stadyumu'nun yakınındaki parka adı verilen Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı. Parkın açılış törenine Vali Hasan  Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Nurhan Çiftçibaşı'nın eşi Gül Çiftçibaşı, oğulları Can ve Cem Çiftcibaşı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Vali Hasan Kürklü, memur olarak görev yaptıkları yerlerde güzel insanlar tanıdıklarını, Nurhan Çiftçibaşı'nın da bunlardan biri olduğunu söyledi. Vali Kürklü, "Hayatımda tanımaktan mutluluk duyduğum, sohbetinden zevk aldığım insanlardan birisiydi. 15 yıl önce Burdur'da vali yardımcısı olarak görev yaptığım dönemde tanıdığım çok seviyeli, çok babacan, hoş sohbet bir insandı. 15 yıl sonra vali olarak geldiğimde de gözlerinde ilk zamanki sevgiyi görmüştüm" dedi. 


Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Nurhan Çiftçibaşı'nı mesleğe başladığı ilk günlerde tanıdığını...