06 / 05 / 2024

Nuri Dursun

Nuri Dursun

3Kol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nuri Dursun tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli ile 14 Nisan 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, 1060 Sokak'ta kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan ormanlarda yapılaşma yetkisi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ormanlarda yapılaşma yetkisi ile ilgili sınırlandırmaya yönelik kanunun 39 yıl önce çıkarıldığını açıkladı.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Zekai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat'ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Dursun kimdir? Zekai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekai Dursun'un biyografisi...

Nejat Recai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun kimdir? Nejat Recai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nejat Recai Dursun'un biyografisi...

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Nuri Dursun Haberi

Nuri Dursun

3Kol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nuri Dursun tarafından 10 bin liralık sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


3Kol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...