26 / 05 / 2024

nuri ertokat kimdir

nuri ertokat kimdir

TGÜB Teknik Komite Üyesi Makine Yüksek Mühendisi Nuri Ertokat; “Binalarda Isı Yalıtımını düzenleyen kanun olan TS 825, Aralık 2013’ten bu yana yayınlanmadığından dolayı, ülkemiz %20 civarında enerjiyi sokağa atmaktadır. " dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Nuri Özaltın kimdir?

Nuri Özaltın, En zengin 100 Türk Listesi içerisinde yer alıyor. Peki, Nuri Özaltın kimdir? Nuri Özaltın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nuri Özaltın..

Geciken yasal düzenlemeler nedeniyle yüzde 20 enerji boşa gidiyor!

TGÜB Teknik Komite Üyesi Makine Yüksek Mühendisi Nuri Ertokat; “Binalarda Isı Yalıtımını düzenleyen kanun olan TS 825, Aralık 2013’ten bu yana yayınlanmadığından dolayı, ülkemiz %20 civarında enerjiyi sokağa atmaktadır. " dedi.

Ytong Kocaeli'ye yatırım yapacak!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Şirket Danışmanı Nuri Ertokat, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, Sorumlu Bölge Şefi Hasan Ovalı, Yelken Kulübü'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

nuri ertokat kimdir Haberi

nuri ertokat kimdir

TSE tarafından hazırlanan ve Aralık 2013’te yayınlanan TS 825 “Binalarda Isı Yalıtım Kuralları” standardının, halen Resmi Gazete’de yayınlanmadığı için uyulması zorunlu standart özelliğini kazanamadığına dikkat çeken TGÜB Teknik Komite Üyesi Nuri Ertokat; “Aralık 2013 den bu yana tüm ülke genelinde yapılan bina projelerinde ısı yalıtımı bakımından ülkemiz %20 civarında enerjiyi sokağa atmaktadır. Hem daha fazla enerji tüketiyoruz hem de bir o kadar CO2 emisyonunu atmosfere bırakarak çevrenin iyice kirlenmesine neden oluyoruz. Halen çok çeşitli ısı yalıtım hesaplarında, Mayıs 2008 tarihinde yayınlanmış olan TS 825 kullanılmaktadır. Aralık 2013 tarihli TS 825 incelendiğinde, Mayıs 2008 tarihli TS 825 deki yalıtım yaptırımları, yaklaşık %20 civarında arttırılmış durumda olduğu gözlemlenmektedir” dedi.


2023 Hedefi: Enerji Tüketimini %20 Azaltmak

2012 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan “Enerji Verimliliği Strateji...