22 / 07 / 2024

Nuri İnşaat Kimin

Nuri İnşaat Kimin

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Partaş İnşaat'ın acı günü! Osman Nuri Paralı vefat etti!

Partaş Tekstil İnşaat- Nuh Çimento Sanayi A.Ş 'nin  yönetim kurulu üyelerinden Hacı Osman Nuri Paralı vefat etti.

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuri Özaltın vefat etti!

İnşaat, Ulaşım, Enerji ve Turizm sektöründe boy gösteren Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın hayatını kaybetti. Merhum Özaltın’ın cenazesinin Salı günü İstanbul’da düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Osman Nuri Bakırcı'nın duruşması yarın gerçekleşecek!

Teslim edilmesi gereken 1.200 kadar konutu bulunan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırkcı'ya, mağdurlar tarafından açılan davanın duruşması yarın gerçekleşecek. Bakırcı, 46 yıldan 161 yıla varan sürelerde yargılanıyor.

Yamada Yatırım'ın acı günü! Nuri Cem Aksu vefat etti!

Yamata Yatırım İnşaat Turizm Ve Tic. A.Ş'nin Finansman Müdürü Nuri Cem Aksu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi, 19 Aralık 2014 Cuma günü (bugün) Karaahmet Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Nuri İnşaat Kimin Haberi

Nuri İnşaat Kimin

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında kuruldu.

 

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi iş konusu; a-baska yerde sınıflandırılmamıs insaat dograma ve marangozluk ürünleri (ahsaptan kiris, kalas, payanda, beton kalıbı, çatı padavrası, vb.) imalatı b-baska yerde sınıflandırılmamıs plastik insaat malzemelerinin imalatı (plastik suni tas-mermerit imalatı) c-fırınlanmıs, atese dayanıklı olmayan kil ve topraktan baca künkleri ve baslıkları, sömine ve baca boruları, oluklar ve baglantı parçaları ile tugla, kiremit, karo vb. insaat malzemeleri imalatı (seramikten oluklar, borular ve baglantı parçaları dahil) d-çimentodan, betondan veya suni tastan karo, döseme tası, kiremit, tugla, boru, vb. insaat amaçlı ürünlerin imalatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.