15 / 05 / 2024

Nuri Keten

Nuri Keten

Ekmen Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Kılıç, Medet Kara, Nuri Keten tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı verdiği ifadede projelerinin yüzde 80 tamamlandığını ve bütün izinlerin alındığını projeleriyle ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi. İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi...

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirledi. Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi.

Keten Grup, şehri dinle sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi!

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Keten Grup lansmanı Harbiye Askeri Müze'de düzenlendi!

Keten Grup, 38 yıldır butik ve prestijli inşaat projelerini İstanbul’un seçkin semtlerinde hayata geçiriyor. "Emirgan" albümüyle şehrin seslerini müziğe dönüştüren Kerem Görsev, 20 Mayıs gecesi Harbiye Askeri Müze'de özel bir konser verdi.

Osman Nuri Bakırcı'ya yeni dava!

Yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı hakkında 46 yıldan 161 yıla varan sürelerde hapis istemi ile bir dava daha açıldı. Bakırcı, projede olmayan daireleri satmakla suçlandı...

Keten Grup basın toplantısı 20 Mayıs'ta düzenlenecek!

Keten Grup projeleri hakkında bilgi vereceği bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 20 Mayıs 2015 tarihinde Haribiye Açık Hava'da düzenlenecek. Kerem Görsev Trio & Ernie Watts, Keten Grup'un 38. yılına özel konser verecek.

Keten Grup 2015'de proje sayısını 30'a çıkartıyor!

Etiler, Cihangir, Nişantaşı, Besiktas'da kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren Keten Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten 2015 yılı içerisinde suan 22 olan proje sayısını 30'a cıkartacak.

Nuri Keten Haberi

Nuri Keten

Ekmen Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Kılıç, Medet Kara, Nuri Keten tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta kuruldu. 


Ekmen Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı...