12 / 05 / 2024

Nuriye Duymaz

Nuriye Duymaz

DYM Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak tarihinde Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sırma Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırma Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Soğanlık Caddesi'nde kuruldu

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Atlantis AVM Konutları Pendik'te kuruldu

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Büşra Nuriye Baybir ve Hasan Abu Baysal ortaklığında kuruldu.

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Leyla Nuriye İlman Yörür tarafından kuruldu.

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Apex Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Bozlaker, İsa Nokay ve Nuriye Bozlaker ortaklığında kuruldu.

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Aspa Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aspa Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Kökbaş tarafından kuruldu.

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev kiraladı!

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Bam Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bam Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aksu tarafından kuruldu.

Dkt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Karakoyun tarafından kuruldu.

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Nuriye Duymaz Haberi

Nuriye Duymaz

DYM Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak tarihinde kuruldu.


DYM Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


DYM Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Soğanlık Caddesi, Çetinkaya Sokak,...