05 / 05 / 2024

Nurlupınar 2014 projeleri

Nurlupınar 2014 projeleri

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ile Kuyumcular Çarşısı ve Havuzlu Çarşı' da vatandaşlarla bir araya geldi.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Projesi'nin ÇED süreci tamam!

Ulaştırma Bakanlığı tarafınca 2014-2017 yatırım programı kapsamına alınan Halkapınar-Otogar yer altı metrosunun ÇED süreci tamamlandı.

Saliha Özçınar İzmir Kiraz'daki projeleri anlattı!

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, "Kiraz-İzmir arası yolun bitmesiyle 45 dakikaya düşecek. Böylelikle Kiraz'da istihdam artarak kalkınma gerçekleşecek" diye konuştu.

Halk GYO Şekerpınar Bankacılık Üssü'nün kiralanması hakkında son durum!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şekerpınar Bankacılık Üssü Projesi'nin Kiralanması Hakkındaki Türkiye Halk Bankası ile 21 Mayıs 2014 tarihinde imzaladığı İyi Niyet Sözleşmesinin Sona Ermesi bildirimini yayınladı.

Manisa Çampınar Mahallesi'ndeki köprü yapımında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprü olmadığı için dere üzerinden traktör kasasında geçerek ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu.

Yıldırım Duaçınarı'nda kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi, ilçenin yarınlarını şekillendirecek kentsel dönüşüm kapsamında vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Duaçınarı Mahallesi'nde 84 konut ile 12 işyeri bulunacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.

Manisa Nurlupınar'daki Tarihi Kırtık Deresi satıldı mı?

Nurlupınar Mahallesi’nde sorun olmaktan bir türlü çıkamayan Tarihi Kırtık Dersi için değişik iddialar konuşulmaya başlandı. Kimilerine göre dere yatağının1980’li yıllarda geçici ıslah çalışmalarında vatandaşa arsa olarak satıldığı iddia ediliyor.

Manisa Şehzadeler'e yeni park!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Nurlupınar mahallesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu, Çelik "Yapmış olduğumuz bu park yüzde yüz Şehzadeler Belediyesi yapımı" dedi

Manisa Çampınar Köprüsü'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesine 2014 Yerel Seçiminde sözünü verdiği köprü yapımında artık son aşamalara gelindi.

Nurlupınar 2014 projeleri Haberi

Nurlupınar 2014 projeleri

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Nurlupınar Mahallesi'ne geçti, İmar planları ile ilgili süreci anlatan Özel, şöyle konuştu: "Zamanında Cengiz Ergiin. bütün mahalle muhtarlarına, bir kişi bile mağdur olmayacak diyordu. Peki sonra ne oldu? Ancak imar planında. 11 bin 600 itiraz ile dünya rekoru kırdı. Biz, bir tek mağduriyet dahi istemiyoruz. Bütün muhtarlarımızla, mahallelilerimizle bu sorunu ortadan kaldıracağız. Size söz veriyorum." Özgür Özel. vatandaşların yararı için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.


Posta...