06 / 05 / 2024

Nurol gyo spk başvurusu

Nurol gyo spk başvurusu

Nurol GYO'nun yönetim kurulunun almış olduğu 27 Şubat 2020 tarihli tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, 90 milyon TL'lik düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için 18 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı..

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edilecek!

Nurol GYO'nun yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO Yönetim Kurulu, tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Nurol GYO esas sözleşmesinin değişikliği tescil edildi!

Nurol GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvurduğu ve SPK tarafından onaylanan Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin yeni şekli İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Nurol GYO'nun 90 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

Nurol GYO'nun yönetim kurulunun almış olduğu 27 Şubat 2020 tarihli tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, 90 milyon TL'lik düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için 18 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı..

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, kayıtlı sermayesi artırmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Nurol GYO'dan tahsisli sermaye artırımı SPK başvurusu açıklaması!

Nurol GYO'nun yönetim kurulunun almış olduğu 18 Aralık 2019 tarihli tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için 27 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapıldı...

Nurol GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Nurol GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Nurol GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Nurol GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Nurol gyo spk başvurusu Haberi

Nurol gyo spk başvurusu

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tahsisli sermaye artırımı SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

27 Şubat 2020 tarihli özel durum açıklamasında belirtildiği üzere, Nurol GYO'nun yönetim kurulunun almış olduğu 18 Aralık 2019 tarihli tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, 90 milyon TL'lik ihraç belgesi13 Mart 2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'u tarafından onaylandı.

Nurol GYO KAP açıklaması:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27/02/2020 tarih ve 2020/13 sayılı SPK Haftalık Bülteni ile kamuya duyurulduğu üzere, tahsisli sermaye artırımı başvurumuz, tahsisli sermaye artırımına konu payların satış fiyatının, Şirket'in sermaye artırımına ilişkin 18/12/2019 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30/12/2015 tarih ve 04.PRO.03 kodlu Toptan Alış ve Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü ("TSP Prosedürü") çerçevesinde nominal değerden ve baz fiyattan aşağı olmamak üzere belirlenecek...