29 / 04 / 2024

Nurol Park arsa alanı

Nurol Park arsa alanı

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Nurol Park'ta mahalle yaşamı!

Metropol yaşamı içinde unutulmaya yüz tutan, samimi ve iletişim bağı güçlü mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, izole bir site yaşamından ziyade, cıvıl cıvıl bir sosyal çevre imkanı sunuyor.

Nurol Park Basın Ekspres satış fiyatları!

Nurol Park Basın Ekspres satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 55 dönüm arsa üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol Park Güneşli satılık ofis!

Nurol Park Güneşli satılık ofis alanları 110 metrekareden başlıyor. 55 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor.

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Nurol Park Basın Ekspres teslim tarihi!

Nurol Park Basın Ekspres teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlendi. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje 55 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Nurol Park'ta daire fiyatları 412 bin TL'den başlıyor!

Nurol Park projesi İstanbul Bağcılar’da Nurol GYO tarafından 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İstanbul konut projeleri arasında yer alan projede toplam 1118 rezidans ve Ev-ofisten bulunuyor.

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları!

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları kapsamında ilk 12 ay kredi ödemesi yapılmıyor. Daire teslimlerinin Şubat 2016'da gerçekleşeceği proje 55 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli satış ofisi iletişim!

Teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Nurol Park Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri...

Nurol Park Nurol GYO fiyat!

İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükselen Nurol Park 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nurol Park Nurol GYO fiyat listesi...

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme planı!

Teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme planı...

Nurol Park arsa alanı Haberi

Nurol Park arsa alanı

"Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje Nurol GYO imzası taşıyor. 


Nurol Park Rezidans'ta vade farksız, faizsiz 50 ay vade imkanı sağlanıyor. 9 blok halinde yükselen proje 55 bin metrekarelik arsa üzerinde yayılıyor. 


Nurol Park Bağcılar'da 836 towers daire, 544 rezidans daire, ofis ve 84 loft daire bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçiriliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Basın Ekspres Nurol Park'ta fiyatlar hakkında bilgi almak için 444 6496 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Açık hava dinlenme alanları, restoran, spor tesisleri, güneşlenme terasları, kapalı yüzme...