30 / 04 / 2024

Nurol Park teslim tarihi ne zaman

Nurol Park teslim tarihi ne zaman

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları!

Nurol Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Hemen teslim edilen Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor...

Güneşli Nurol Park Evleri ödeme kampanyası!

Güneşli Nurol Park Evleri ödeme kampanyasına göre 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. Nurol Park'ta daireler hemen teslim ediliyor...

Nurol Park Güneşli 2016 fiyatları!

1.118 konutluk Nurol Park Güneşli projesinde daireler hemen teslim ediliyor. İşte, Nurol Park Güneşli 2016 fiyatları...

Nurol Park'ta yaşam başladı!

NUROL GYO’nun ilk karma projesi NUROL PARK’ta yaşam başladı. Basın Ekspres yolu üzerinde farklı bir yaşam tarzının hayata geçirildiği projede daire sahibi ilk 120 kişiye 18 Temmuz’dan başlayarak anahtarları teslim edildi.

Nurol Park güncel daire fiyatları!

Nurol Park güncel daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor. Bu yıl Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan Nurol Park Basın Ekspres projesinde 50 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor...

Nurol Park Evleri ödeme koşulları!

Nurol Park Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ya da sıfır faizle ödeme imkanları sunuluyor. Güneşli'de yer alan Nurol Park projesi bu yıl Temmuz'da teslim ediliyor...

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Nurol Park Basın Ekspres teslim tarihi!

Nurol Park Basın Ekspres teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlendi. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje 55 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Park Rezidans Güneşli teslim tarihi!

Nurol Park Rezidans Güneşli teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirtiliyor. Nurol Park Rezidans Güneşli projesinde KDV farkı olmadan, 50 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli'de vade farkı olmadan 50 ay vade yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Güneşli Nurol Park Residence teslim tarihi!

Güneşli Nurol Park Residence teslim tarihi Şubat 2016 yılı olarak belirtiliyor. Nurol GYO projesi Güneşli Nurol Park Residence'ta daire fiyatları 438 bin liradan başlıyor...

Nurol Park teslim tarihi ne zaman Haberi

Nurol Park teslim tarihi ne zaman

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları dairelerin metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. 9 blok halinde yükselen proje 55 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Nurol GYO imzası ile hayata geçirilen Nurol Park Evleri Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinat, vade farkı ve KDV olmadan 50 ay taksit uygulanıyor. 


Anahtar teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. 


Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Projede 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve 836 adet towers daire ve ofisler mevcut. 


Bağcılar Nurol Park'ın sosyal alanları; avlu ve açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri, güneşlenme terasları, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu,...