08 / 05 / 2024

nurol tower davasında son durum

nurol tower davasında son durum

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projesi olan Nurol Tower projesine ilişkin devam eden dava hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama...

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Nurol Tower davasında son durum!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projesi olan Nurol Tower projesine ilişkin devam eden dava hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama...

İzale-i şuyu davasında satış nasıl olur?

Ortaklığın giderilmesi yani izale-i şuyu davası taşınmazın aynından kaynaklanan bir dava olarak karşımıza çıkıyor. Peki, izale-i şuyu davasında satış nasıl olur?

Aile konutu şerhi davasında yetkili mahkeme!

Aile konutu,resmi olarak evli olanların düzenli olarak oturduğu yerleşim yeri olarak adlandırılıyor.Peki,aile konutu şerhi davasında yetkili mahkeme neresidir?Aile konutu şerhi için gerekli belgeler nelerdir?

Nurol GYO Nurol Tower değerleme raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol GYO Mecidiyeköy Nurol Tower değerleme raporunu yayınladı.

Kira artış davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava her zaman açılabiliyor. Peki, kira artış davasında avukata ödenecek bedel nedir? Kira artış davasında avukatlık ücreti ne kadar?

Mirasçılıktan çıkarma davasında görevli mahkeme!

Mirasbırakan, Medeni Kanun kapsamında belirlenen durumlarda mirastan çıkarma davası açabiliyor. Peki, mirasçılıktan çıkarma davası hangi durumlarda açılır? Mirasçılıktan çıkarma davasında görevli mahkeme hangisidir? İşte yanıtı..

Önalım hakkı davasında görevli mahkeme!

Ön alım hakkı, bir gayrimenkulün satılması durumunda, önceliğin verildiği hak olarak ifade ediliyor. Bu hak bir dilekçe ile mahkemeye başvurulması halinde kullanılıyor. Peki, önalım hakkı davasında görevli mahkeme hangisidir?

İzale-i şuyu davasında satış!

Ortaklığın giderilmesi davası olarak da bilinen izale- i şuyu davası, bir taşınmaz hissedarı tarafından malın bölünmesi için açılabiliyor. Peki, izale-i şuyu davasında satış nasıl olur?

Kira tespit davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava açılması kanunen her zaman istenebiliyor. Kira tespit davasında avukatlık ücreti ne kadardır?

Kent Konut davasında sona gelindi!

Kent Konut davasında sona gelindi. Haldız İnşaat ve Oraka İnşaat yöneticilerinin yargılandığı Yıldız Konutları davasında sona gelinirken cumhuriyet savcısının sanıklar hakkında mütalaasını vermesi için ertelendi.

Arsa payının düzeltilmesi davasında zamanaşımı!

Arsa payı orantısızlığının giderilmesini kabul etmeyen diğer bağımsız bölüm maliklerine karşı açılan arsa payının düzeltilmesi davasında zamanaşımı var mı? İşte arsa payının düzeltilmesi davasında zamanaşımı..

Arsa payı düzeltme davasında harç nasıl belirlenir?

Arsa payı düzeltme davası ya da bağımsız bir bölüme arsa payı özgülenmediği hallerde ilgili kat malikleri sulh hukuk mahkemesinde dava açabiliyor. Peki, arsa payı düzeltme davasında harç nasıl belirlenir?

nurol tower davasında son durum Haberi

nurol tower davasında son durum

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projesi olan Nurol Tower projesine ilişkin devam eden dava hakkında açıklama yaptı. 


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulunun 20.10.2015 tarih ve 99-E.11405 sayılı ve yazısına istinaden Nurol Tower Projesine ilişkin devam eden davaya dair açıklamalar aşağıda sunulmaktadır: 


İstanbul, Şişli, 9773 ada 3 parsel sayılı taşınmaz üzerinde yapımı devam etmekte olan Nurol Tower Projesi inşaat faaliyetleri İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün 01.11.2013 tarih ve 35107 sayılı idari işlemi ile durdurulmuş; 


Şirketimiz tarafından işlemin iptali için dava açılmış, İstanbul 9.İdare Mahkemesi'nde görülen davada, Mahkemenin 24.04.2014 tarih ve E:2013/1115 - K:2014/745 sayılı karar ile işlemin iptaline karar verilmiştir. 


Davanın kabulüne dair karar davalı idare tarafından temyiz edilmiş olup, temyiz incelemesi Danıştay 14.Dairesi'nin 2014/7613 Esas numarasına kayden devam etmektedir. 

Gelişmeler kamuoyu ile...