29 / 04 / 2024

nurolpark kampanyaları

nurolpark kampanyaları

Nurol GYO, Güneşli'de 55 bin metrekarelik arazi üzerinde inşaatı devam eden Nurol Park'ta, ev sahibi olmak isteyenler için 4 Mayıs'a kadar sürecek olan yeni bir kampanya başlattı.

2022 Temmuz Hyundai i20 kampanyaları! 2022 Temmuz Hyundai i20 fiyat listesi!

Hyundai 2022 Temmuz kampanyaları ve fiyat listesi merak ediliyor. İşte 2022 Temmuz Hyundai i20 kampanyaları!

Penti’de yüzde 70 indirim! Penti kampanyalarını kaçırmayın!

Penti her kadının severek tercih ettiği iç giyim markalarından biridir. Sunduğu kampanyalar ile de tercih edilmeye devam ediliyor. İşte Penti yüzde 70 indirimli ürünleri!

2022 Temmuz Nissan kampanyaları! 2022 Temmuz Nissan fiyat listesi!

Nissan 2022 Temmuz kampanyaları, araba almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 2022 Temmuz Nissan kampanyaları!

2022 Temmuz Renault kampanyaları! 2022 Temmuz Renault fiyat listesi!

Renault 2022 Temmuz kampanyaları ve fiyat listesi merak ediliyor. İşte 2022 Temmuz Renault kampanyaları!

Temmuz ayı araba kampanyaları! 400 bin TL altında otomobil var mı?

Temmuz ayı araba kampanyaları, otomobil almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Temmuz ayı araba kampanyaları!

Ford, Fiat, Citroen, Renault, Honda kampanyalarında bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mayıs ayı güncel fiyatlar

Her yıl belirli dönemlerde Ford, Fiat, Citroen, Renault, Honda gibi otomobil markaların düzenlemiş olduğu kampanyalar bu yılda devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte otomobil kampanyaları ve güncel fiyatları milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği konular arasında. İşte 2022 Mayıs ayı güncel fiya

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Türkiye'de araba fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda artık otomobil satın almak hayal oldu. Bizde sizler için mart ayına özel otomobil kampanyaları açıklayan beş farklı araba markasını derledik. İşte Mart ayında araba alıcılarını sevindirecek 5 farklı otomobil markasının açıkladığı kampanyalar...

16 Mart Tarihine Kadar Geçerli Migros Kampanyaları!

Migros marketlerinde, pek çok kategoride geçerli birbirinden ucuz kampanyalar var. İşte 16 Mart 2022 tarihine kadar geçerli Migros indirimleri…

Peugeot, Hyundai, Citroen Araba kampanyalarında Son fırsat!

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler, otomobil markalarının şubat ayına özel başlattığı kampanyaların süreleri daralmaya başladı. Araç sahibi olmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmayın. Peki hangi otomobil firması hangi modelinde kampanya yaptı? Ayrıntılar haberimizde...

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

nurolpark kampanyaları Haberi

nurolpark kampanyaları

Nurol GYO, Güneşli'de 55 bin metrekarelik arazi üzerinde inşaatı devam eden Nurol Park'ta, ev sahibi olmak isteyenler için 4 Mayıs'a kadar sürecek olan yeni bir kampanya başlattı. İlk 12 ay kredi ödemesi Nurol GYO'dan olan, 120 aya kadar banka kredisi uygulanabilen projede, isteyenler peşin ödemede yüzde 15 indirim veya 50 ay '0' faiz avantajları sunuluyor. 


Nurol Park'ta loft, rezidans ve tower olmak üzere üç farklı konseptte ihtiyaca uygun metrekarelerde 1512 konut bulunuyor. Projede konutların yanısıra 43 bin 200 metrekare peyzaj alanı, cafeler ve mağazalar, ayrıca 19 bin metrekare alana sahip ofis bloğu yer...