18 / 05 / 2024

Nusr Et Restoran

Nusr Et Restoran

Sunduğu benzersiz et çeşitleri ile açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının ilk ve tek adresi haline gelen Nusret Steakhouse, Nusret Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Nusr-et Dubai'de şube açtı!

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

Ünlü markaların gözü Kordon'da!

Kordon, İstanbul'daki lüks restorancıların da ilgi odağı haline geldi. Nusr-et Steakhouse ve Big Chefs başta olmak üzere birçok ünlü marka, İzmir'in Birinci Kordonu'nda yatırım yapmak amacıyla araştırmalara başladı.

Nusr Et Restoran Haberi

Nusr Et Restoran

Alışılagelmiş Nusret hizmet kalitesini, ahşabın hakim olduğu yalın bir dekorasyonla buluşturan mekanın açılışında iş, cemiyet, eğlence ve sanat dünyasının önde gelen isimleri hazır bulundu. 600 metrekarelik yeni adresinde hizmet vermeye başlayan mekanın D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management)  için ayrı bir anlam taşıdığını belirten D.ream CEO’su Levent Veziroğlu, “Doğuş Grubu olarak eğlence, yeme, içme sektöründeki başlangıcımızda Nusret gibi çok değerli bir et lokantası ile olan ortaklığımız bizi çok memnun ediyor.  Nusret, benzersiz et işleme ve pişirme teknikleri yanında, müşterileri ile de kurduğu yakın, samimi temas sayesinde bugün İstanbul’da et denince akla ilk gelen adres olma özelliğini taşıyor.” dedi.


Nusret restoranın ortağı ve şefi Nusret Gökçe ise yeni adreslerinde konukların lezzet alışkanlıkları ve konforlarının ön planda tutulduğunu belirterek, “Nusret’in yeni yerini...