18 / 05 / 2024

Nusret Etiler Nispetiye Caddesi

Nusret Etiler Nispetiye Caddesi

Sunduğu benzersiz et çeşitleri ile açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının ilk ve tek adresi haline gelen Nusret Steakhouse, Nusret Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Gürkan Şef, Nispetiye’de restoran açıyor!

Gürkan Şef, Etiler Nispetiye’deki yeni mekânıyla fark yaratmaya hazırlanıyor. Üç yıl gibi kısa sürede dünya çapında işlere imza atan Etin Jönü Gürkan Topçu, Nişantaşı’ndan sonra Etiler’e yeni bir soluk getiriyor.

Orjin Grup’un Etiler Nispetiye'deki arsasının imar planı değişti!

DOĞUŞ Holding ile birlikte hayata geçirdiği İstinye Park projesiyle gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye başlayan Orjin Grup’un uzun süredir beklediği imar planı değişikliği gerçekleştirildi.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

QT Holding Nispetiye'deki Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile dostluğu bulunan Katarlı Profesör Al Meer, Etiler Nispetiye’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü üstlendi. Hedef Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapmak.

Etiler 49, mahalleyi canlandıracak!

Etiler’de kentsel dönüşümle butik proje üretmeyi sürdüren RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın MaaNaa markası, bölgede yapımını sürdürdüğü Etiler 49, Ekim 2015’te teslim edilecek. İşte ayrıntılar...

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Köse, Burhan Damaoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Semerkand Yapı Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahilde kentsel dönüşüm planlayan Semerkand Yapı, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza aldı. Şirketin Proje Geliştirme Direktörü Kırbıyık, ön protokollerin yapıldığını söyledi.

Etimesgut Etiler imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Etimesgut İlçesi, Etiler Mahallesi, imarın 8730 ada 6 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin ''Etiler Planı''!

1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akaratlar Karanfilköy'deki gecekonduları kaldırıp, yerine dev iş merkezi dikmeyi planlamış. Belediye, ''Etiler Planı'' adı verilen uygulamayla Karanfilköy'deki konduları böylece tasfiye edecekmiş.

Etiler Venüs Pastanesi yenilenecek!

Ünlü steak restoranı Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, Etiler'in simgesi Venüs Pastanesi'ni 22 milyon dolara satın almıştı. Gökçe ile Erdem, Venüs Pastanesi'nin sadece mülkünü değil, kedisini de satın almış.

Nusret Cömert kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert kimdir? Nusret Cömert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nusret Cömert, ne zamandan beri Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Nusret Cömert...

Nusret Etiler Nispetiye Caddesi Haberi

Nusret Etiler Nispetiye Caddesi

Alışılagelmiş Nusret hizmet kalitesini, ahşabın hakim olduğu yalın bir dekorasyonla buluşturan mekanın açılışında iş, cemiyet, eğlence ve sanat dünyasının önde gelen isimleri hazır bulundu. 600 metrekarelik yeni adresinde hizmet vermeye başlayan mekanın D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management)  için ayrı bir anlam taşıdığını belirten D.ream CEO’su Levent Veziroğlu, “Doğuş Grubu olarak eğlence, yeme, içme sektöründeki başlangıcımızda Nusret gibi çok değerli bir et lokantası ile olan ortaklığımız bizi çok memnun ediyor.  Nusret, benzersiz et işleme ve pişirme teknikleri yanında, müşterileri ile de kurduğu yakın, samimi temas sayesinde bugün İstanbul’da et denince akla ilk gelen adres olma özelliğini taşıyor.” dedi.


Nusret restoranın ortağı ve şefi Nusret Gökçe ise yeni adreslerinde konukların lezzet alışkanlıkları ve konforlarının ön planda tutulduğunu belirterek, “Nusret’in yeni yerini...