07 / 05 / 2024

Nusret manhattan restoran

Nusret manhattan restoran

Nusret’in Manhattan’a bir restoran açacağı konuşuluyor... Midtown’a açılması planlanan restoranın yeri de belli aslında... 53’üncü Cadde...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Nusret, Beverly Hills'te yeni restoran açacak!

Nusret, Los Angeles'ın gözde bölgesi Beverly Hills'te yeni bir restoran açmak için kolları sıvadı. 

Nusret Gökçe'nin Mikonos'taki şubesi kapatıldı!

Yaptığı tuz dökme hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe’ye büyük şok yaşadı. Gökçe’nin 15 gün önce Mikonos’ta açtığı restoranı 48 saat boyunca kapatıldı.

Nusret, Mykonos'ta restoran açtı!

Dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe, restoran zincirlerine bir yenisini daha ekledi. Nusret, Mykonos'ta restoran açtı...

Nusret Gökçe, Las Vegas ve Los Angeles'ta restoran açacak!

Açtığı restoranlarla büyümeye devam eden Nusret Gökçe, Las Vegas'a da restoran açacağını ve hedefinde Los Angeles olduğunu söyledi. 

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Nusret, Miami'de 70 bin TL'ye suit kiraladı!

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret, Manhattan'da restoran açıyor!

Nusret’in Manhattan’a bir restoran açacağı konuşuluyor... Midtown’a açılması planlanan restoranın yeri de belli aslında... 53’üncü Cadde...

Nusret manhattan restoran Haberi

Nusret manhattan restoran

Şu günlerde sosyal medyada en fazla konuşulan konulardan biri ‘Salt Bae…’


İngilizce ‘Salt’ (tuz) kelimesi ile Before Anything Else (Her şeyden önce gelen) cümlesinin buluştuğu bu ifade; son dönemde uluslararası arenada çok konuşulur hale geldi. Ünlü et restoranı sahibi Nusret Gökçe'nin başlattığı bu akım, Hollywood yıldızlarından spor camiasına kadar dünyaca ünlü isimleri buluşturdu. Akımın ne kadar genişlediği medyada tartışılıyor ancak ünlü pop ve televizyon yıldızları Rihanna, Ben Affleck, Bruno Mars gibi isimlerle ile Nusret’in adı yan yana geldi bu akımla...


Avustralya’da bir grafiti sanatçısı Nusret’in fenomen haline gelen tuz atan görselini duvarlara çizdi... Bollywood yıldızları Nusret ile fotoğraflarını paylaştı...


Eylül ayında hizmete girecek


Sosyal medyada yayılan tuz serpme hareketi, takip ettiğim kadarıyla Batı ülkelerinin hemen hemen hepsinde medya organlarında yer aldı. Ortadoğu'dan tutun,...