17 / 05 / 2024

Nusret Miami suit oda

Nusret Miami suit oda

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Suit Mimarlık Hafriyat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Elektrik Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Suit Mimarlık Hafriyat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Elektrik Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ 10 bin TL sermaye ile bugün Orhan Yulafcıoğlu tarafından kuruldu. 

Murat Tabanlıoğlu, Design Miami'de AKM projesini anlattı!

Mimar Murat Tabanlıoğlu, Design Miami 2017 kapsamında, "Sanat Mimari Buluşması; Bir 21. Yüzyıl deneyimi" başlıklı panelde Atatürk Kültür Merkezi projesini anlattı.

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Nusret, Miami'de 70 bin TL'ye suit kiraladı!

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret'in son durağı Miami oldu. Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Miami'den ev almanın tam zamanı!

Miami, görkemli otel ve konut projeleriyle dikkat çekmeye ve yükselmeye devam ediyor. Miami, toplam 10,9 milyar dolar büyüklüğe ulaştı. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Serdar Ortaç, Miami'den ev bakıyor!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Olando'dan aldığı evin üzerine şimdi de gözünü Miami'ye dikti. Ortaç bölgede daire araştırıyor...

Miami, gayrimenkulde uzun vadeli yatırımlarla yükseliyor!

Güçlü emlak piyasasıyla adından söz ettiren ve uzun vadeli yatırımlarla yükselmeye devam eden Miami, proje aşamasındaki satışlar hariç toplam 10,9 milyar Dolar değerinde büyüklüğe ulaştı..

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Türk yatırımcılar Miami'ye demir attı!

Dünyaya açılan Türk yatırımcılarının son yıllardaki gözde yatırım yeri Miami. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Miami'ye demir atmış durumda...

Imza Suit Daire Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imza Suit Daire Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi Hilmi Kerem Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017'de kuruldu.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Nusret Miami suit oda Haberi

Nusret Miami suit oda

Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Nusret, Narcos'un tanıtımından sonra, ünlü rapçi Diddy ile aynı videoda da oynadı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dubai'nin ardından Amerika'ya açılan Nusret'in son durağı Miami oldu.

Miami'ye giden işletmeci 4 Kasım'da yeni restoranını açtı.  Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 

Gökçe'nin, 36. katta bulunan ve 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 suit otel dairesi okyanus manzaralı.  Geceliği 2 bin 250 TL olan rezidans tarzındaki yuvasını Gökçe, 1 ay konaklama için 70 bin TL ödedi.