01 / 07 / 2024

Nuvola Konaklama adresi

Nuvola Konaklama adresi

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu.

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu.

Nurol Life Rezidans adresi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde yükseliyor. Nurol Life Rezidans adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kurtoğulları tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Yakacık Manzara Adalar adresi!

5 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adresi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul adresi!

Daire alanlarının 36 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul adresi kapsamında Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Kapadokya'da konaklama memnuniyeti Barselona'dan yüksek!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya'da konaklama işletmeleri memnuniyeti; Barselona ve St.Petersburg'dan yüksek.

Mira Konaklama Turizm Gıda Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mira Konaklama Turizm Gıda Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Levent Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli, İnönü Mahallesi 'nde kuruldu.

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ata Met Güngör, Emre Alpozan, Utku Dönmez ve Selim İnci tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi!

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Tomoko Arakı tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Medineli iş adamı Hassan Ashoor Samsun'da 3 konaklama yatırımı yapacak!

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Medineli işadamı Ayvacık'ta üç konaklama yatırımı yapacak!

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta üç konaklama yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Nuvola Konaklama adresi Haberi

Nuvola Konaklama adresi

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu. 


Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; -Yetkili mercilerden izin almak şartı ile öğrenci yurtları ve öğrenci pansiyonları açmak. -Öğrenci yurtlarının ve öğrenci pansiyonlarının İşletmeciliğini yapmak. -Konaklama hizmeti vermek. -Hali hazırdaki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarını devir almak ve işletmek.Gerektiğinde devir etmek. -Şirket Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve inşaatla ilgili işlerde faaliyet gösterebilir, öğrenci yurtları ve pansiyon inşaası ve işletmeciliğinde de faaliyet gösterebilir.Belirtilen işleri gerektiğinde satın alarak ya da kiralayarak da yapabilir.Yap işlet devret modeline göre de üstlenip yapabilir yada yaptırabilir ve faaliyet gösterebilir   -Anaokulu, kreş, çocuk yuvası özel ilköğretim,...