01 / 07 / 2024

Nuvola Konaklama şirketi

Nuvola Konaklama şirketi

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu.

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Şenel, Hamdi Met ve Kemal Şimşek ortaklığında kuruldu.

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Karakaş, Sami Ateş ve Serkan Uslubaş ortaklığında kuruldu.

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yeşil ve Zeynel Yaman ortaklığında kuruldu.

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Nuvola Konaklama şirketi Haberi

Nuvola Konaklama şirketi

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu. 


Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; -Yetkili mercilerden izin almak şartı ile öğrenci yurtları ve öğrenci pansiyonları açmak. -Öğrenci yurtlarının ve öğrenci pansiyonlarının İşletmeciliğini yapmak. -Konaklama hizmeti vermek. -Hali hazırdaki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarını devir almak ve işletmek.Gerektiğinde devir etmek. -Şirket Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve inşaatla ilgili işlerde faaliyet gösterebilir, öğrenci yurtları ve pansiyon inşaası ve işletmeciliğinde de faaliyet gösterebilir.Belirtilen işleri gerektiğinde satın alarak ya da kiralayarak da yapabilir.Yap işlet devret modeline göre de üstlenip yapabilir yada yaptırabilir ve faaliyet gösterebilir   -Anaokulu, kreş, çocuk yuvası özel ilköğretim,...