15 / 05 / 2024

ocak 2015 İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi

ocak 2015 İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Türkiye’nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi’ni yayınlamaya başladı. İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi Ocak 2015 verileri, önümüzdeki 3 ayda işlerin durağan olacağı sinyalini verdi.

Ocak 2023'ün en hızlı android telefonları ortaya çıktı!

AnTuTu, ocak ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

İşte İstanbul'da ocak ayının zam şampiyonu!

İstanbul'da ocak ayının zam şampiyonu belli oldu. Tüketici fiyatları bazında en çok artan ürün yüzde 54,48 ile yeşil soğan olurken en çok düşüş yüzde 11,85 ile doğal gazda gerçekleşti. İşte detaylar…

Kripto paralar Ocak ayının ilk yarısının galibi oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak ayının ilk yarısında kripto paralar en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu. İşte kripto paralar ile ilgili son dakika detayları...

Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?

Aile destek programından yararlanan vatandaşlar, “Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?” sorduğu sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ocak tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe 2020 umudu! Değerler yükseliyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), ekonomi çevreleri ve sektör aracılığıyla ilgiyle takip edilen Ocak 2020 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayımladı. Analizde, küresel ve ulusal ekonominin dışında inşaat sektörüne ilişkin veriler değerlendirildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Kış koşulları inşaat malzemeleri endeksini etkiledi!

Türkiye İMSAD Ocak Ayı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Bileşik Endeksi sonuçlarında, ocak ayında beklentilerin altında bir gerileme gösterdi.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

ocak 2015 İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi Haberi

ocak 2015 İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Türkiye’nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi’ni yayınlamaya başladı.


Bunun üzerine açıklanan İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi Ocak 2015 verileri, önümüzdeki 3 ayda işlerin durağan olacağı sinyalini verdi.


İYİMSER BİR YAKLAŞIM

İnşaat malzemesi sanayicileri, bu beklentiye rağmen yatırımlarını ve üretimlerini arttırmayı planladıklarını belirtirken, uzmanlar bu durumu “Sanayici geleceğe ilişkin ‘temkinli ancak iyimser’ bir yaklaşım içinde.” şeklinde yorumladı.


İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi ile Türkiye’de inşaat malzemesi sanayi faaliyetleri, güven ve gelecek beklentileri bundan böyle sektörde ilk kez aylık olarak ölçülecek.


Türkiye İMSAD tarafından her ay periyodik olarak yayınlanacak olan endeks çalışması ile inşaat malzemesi sanayindeki tüm gelişmeler ve eğilimler artık sürekli ve düzenli bilgi akışı ile...