04 / 05 / 2024

Odak İnşaat kimin

Odak İnşaat kimin

Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve  Ticaret Anonim Şirketi Milo Konak Şubesi 61 milyon 300 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Odak 2020 İnşaat Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Odak 2020 İnşaat Plastik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kıraç tarafından kuruldu.

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Açık tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve  Ticaret Anonim Şirketi Milo Konak Şubesi açıldı!

Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve  Ticaret Anonim Şirketi Milo Konak Şubesi 61 milyon 300 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Odak Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Karatay tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Eyüp, Silahtarağa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Odak İnşaat kimin Haberi

Odak İnşaat kimin


Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve  Ticaret Anonim Şirketi Milo Konak Şubesi 61 milyon 300 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve  Ticaret Anonim Şirketi Milo Konak Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve 1.4.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler. 


Odak İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve  Ticaret Anonim Şirketi Milo Konak Şubesi adres; FENERBAHÇE MAH.BOZKIR SK. MİLO KONAK APT.NO:7...