08 / 07 / 2024

Odakule binası ihaleye mi çıkıyor

Odakule binası ihaleye mi çıkıyor

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), Odakule binası başta olmak üzere gayrimenkullerini yeniden gözden geçirdiği öğrenildi. Oda yönetiminin, mülkiyet İSO’da kalmak şartıyla uzun dönemli kiralamalar için ihaleye çıkaracağı konuşuluyor.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası 26 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Maden sahaları fabrikaların kurulması için ihaleye çıkarılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesi ek hizmet binasının açılışında konuştu. Dönmez, maden sahalarının fabrika kurulması şartıyla ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihaleye çıkarılan Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası yapımına 7 firmadan teklif geldi...

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

Dolmabahçe Sarayı'na Kültür Hediyelik Eşya Binası yapılacak!

1856'da Sultan Abdülmecit tarafından yaptırılan Dolmabahçe Sarayı'na "hediyelik eşya mağazası" yapılacak. "Kültür Hediyelik Eşya Binası" için 11 Temmuz'da ihaleye çıkılacak.

Odakule binası yeniden açıldı!

Odakule binası, bir yıllık tadilat sürecinin ardından Başbakan Binali Yıldırım tarafından yeniden hizmete açıldı.

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Bornova'ya yeni hizmet binası geliyor!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir hizmet binası kazandırılacak. İnşaatına bu yıl başlanılacak bina için 7 Haziran'da ihaleye çıkılacak.

İzmir Opera Binası için ikinci ihale yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mavişehir'de hayata geçirilecek olan “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk binası için bir kez daha ihaleye çıktı

İzmir Opera Binası'nın ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aralık 2016'da ihalesi gerçekleşen Karşıyaka'da inşa edilecek opera binası için ikinci kez ihaleye çıktı. 1350 günde tamamlanacak projenin ihalesi dün gerçekleşti.

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Odakule binası ihaleye mi çıkıyor Haberi

Odakule binası ihaleye mi çıkıyor


İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), Odakule binası başta olmak üzere gayrimenkullerini yeniden gözden geçirdiği öğrenildi.  Oda yönetiminin, mülkiyet İSO’da kalmak şartıyla uzun dönemli kiralamalar için ihaleye çıkaracağı konuşuluyor.  


Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi ile Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan Odakule, Tünel ve Galatasaray arasında yer alıyor. Odakule, bulunduğu noktanın kendi ismiyle anılmasını sağlayan ikonik binalardan. Temeli 1968’de atılan ve 1976’da hizmete açılan bina, İstanbul’un ilk gökdelenlerinden. 23 katlı kule, 14.600 metrekare kapalı alana sahip. Odakule’nin üç katı İSO tarafından kullanılırken, girişteki iki kat mağaza (uzun süredir Collezione markası yer alıyor) olarak hizmet veriyor. Diğer 17 katında ise çeşitli ofisler bulunuyor. Emlak uzmanları, Odakule’nin satışa çıkarılması halinde 25-30 milyon dolarlık bir fiyat bulabileceğini söylüyor. İSO’nun, Meşrutiyet Caddesi No: 62’deki diğer gayrimenkulü de bölgededi en...