24 / 05 / 2024

Odakule ihalesi tarihi

Odakule ihalesi tarihi

İstanbul , Beyoğlu’nda bulunan takribi 2.057 metrekare arsa üzerinde konumlu, “Odakule Binası” üst hakkının peşin bedelle 33 yıl süre için, kapalı zarf usulü teklif alma, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihale edilecek...

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesi ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi ertelendi. Peki dev projede yeni ihale tarihi ne zaman?

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Diyarbakır Surları'nın restorasyon ihalesi tamam!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlarda restorasyon ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, "6 burcun restorasyonunu kapsayan bir restorasyon ihalesi yaptık'' dedi.

İBB tarihi garlar ihalesinden elendi!

Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının bazı bölümlerinin, kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak için kiralanması ihalesi sonuçlandı. İhaleyi Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi alırken, İBB ihaleden elendi.

Esenler'in tarihi imar sorunu çözüldü!

Esenler'de imara kapalı alanlarda kalan ve 16 bin 500 aileyi ilgilendiren tarihi imar sorunu kökünden çözülüyor. Binalar, Atışalanı'ndaki rezerv alanına taşınıyor. TOKİ tarafından yapılacak ilk konutların ihalesi 25 Şubat'ta yapılıyor. ..

İzmir'deki tarihi Saat Kulesi restore ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Saat Kulesi’nin restorasyonu yaptırılacak. Restorasyon ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de yapılacak...

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi ertelendi..

TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi 18 Temmuz'da!

60 hektarlık alanı kapsayan Tozkoparan dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu. Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi 18 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Odakule ihalesi tarihi Haberi

Odakule ihalesi tarihi

İstanbul Sanayi Odasının mülkiyetinde olan ve bulunan İstanbul , Beyoğlu’nda bulunan takribi 2.057 m2 arsa üzerinde konumlu , 15.180 m² kapalı alana sahip “Odakule Binası”   üst hakkının peşin bedelle 33 yıl süre için,  kapalı zarf usulü teklif alma, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihale edilecektir.

Gayrimenkulle ilişkin kısa “TANITIM DOSYASI” ve İhale dokümanlarına ulaşabilmek için imzalanması gereken “GİZLİLİK TAAHÜTNAMESİ” eklidir.


1.Şartnamenin ve ihale dokümanlarının tamamının temin edilebilmesi için 5.000- (Beşbin) Türk Lirası şartname bedelinin aşağıda belirtilen banka hesabına, açıklama kısmına “firmanın tam unvanının yazılması” suretiyle yatırılması,


2.Ekdeki Gizlilik Taahhütnamesinin imzalanması,


3.Şartname bedelinin yatırıldığına dair dekontun, gizlilik taahhütnamesinin ve ilgililerin imza sirkülerinin [email protected]  adresine gönderilmesi gereklidir.


İstanbul Sanayi Odası, Türk Lirası Hesabı

TC. Ziraat Bankası Galatasaray Şubesi,

Hesap Numarası : 2080081-5085

IBAN...