18 / 07 / 2024

odaşın buhar türbini

odaşın buhar türbini

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş, 2013 Yaz Dönemi' nde devreye almayı planladığı 12 MW kurulu gücündeki buhar türbininin deneme üretimlerinin başladığını duyurdu...

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Armutlu’da evin bahçesine rüzgar türbini kuruldu!

Armutlu’da bir evin bahçesine az rüzgârlı havalarda bile çalışan bir rüzgâr türbini kuran Halkın Mühendis ve Mimarları, “Halk, enerji tekellerine bağımlı olmak zorunda değildir” dedi.

Dünyanın en büyük rüzgar türbini İngiltere açıklarına yapılıyor!

Danimarkalı Dong Energy A/S, İngiltere'nin Yorkshire sahillerinin 100 kilometre kadar açığında 1200 megawatt (MW) gücünde dünyanın en büyük off-shore (deniz üstü) rüzgar türbini çiftliğini inşa ediyor.

İstanbul Adalet Sarayı'nın rüzgar türbini Avrupa'ya örnek olacak!

İstanbul Adalet Sarayı'nın çatısına elektrik üretimi yapabilmesi için kurulan rüzgâr türbini, sadece 28 projenin katılacağı Paris'teki Avrupa Altair Teknoloji Konferansı'na davet edildi.

Çağlayan Adliye Sarayı'nın çatısına rüzgar türbini kuruldu!

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın çatısına elektrik tüketimini azaltmak için rüzgar türbini kuruldu. Fehmi Tosun: "Asıl amacımız, böyle bir türbinin üretilebileceğini ve ülkemizde kullanılabileceğini göstermek" dedi.

Çatalca'da kurulacak rüzgar türbini 280 bin konuta elektrik üretecek!

İstanbul Çatalca'ya 91 rüzgar türbini yapılması planlanıyor. Projenin Çevre Etki ve Değerlendirme (ÇED) raporu tamamladı. Uzmanlar santral için 40 bin metrekarelik bir alanda en az 20 bin ağacın kesilebileceğini söylüyor...

Kışın yalıtım yapılır mı?

Yalıtım uygulaması, bir ortamdan dışarıya enerji akışının ya da bir ortama dışarıdan gelen enerji akışının en aza indirgenmesi için yapılıyor. Peki, kışın yalıtım yapılır mı?

Hatalı çatıların zararı Türkiye ekonomisine 10 yılda 26 milyar TL oldu!

Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını belirterek,Türkiye genelinde yalıtımsız ve hatalı çatıların ekonomimize maliyeti son 10 yılda tam 26 milyar TL oldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon dönüşümde Türkiye örneği!

Tabakhane 'de bugüne kadar 548 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 340 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 133 milyon TL ödeme yapıldı.

Dedeman Bostancı kapılarını açtı!

Dedeman Bostancı, kapılarını açtı. Grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyan otel, 252 odasıyla hizmet verecek.. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip.

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine İdris Güllüce de katıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine katıldı.Güllüce 'Vatandaş brüte, netine çok iyi baksın' dedi.

Popeyes, Türkiye'deki 100'üncü mağazasını açtı!

2007'den beri TAB Gıda'nın master franchise'ıyla Türkiye'de faaliyet gösteren Amerikan tavuk restoran zinciri, 5 yılda 200'den fazla mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Popeyes, Türkiye'deki 100'üncü mağazasını açtı...

odaşın buhar türbini Haberi

odaşın buhar türbini


Odaş Elektrik'ten yapılan açıklama şöyle:


2013 Yaz Döneminde devreye almayı planladığımız 12 MW kurulu gücündeki buhar türbininin devreye alınışı yaz süresince bölgedeki elektrik talebinin çok yüksek seyretmesi sebebiyle üretime kısa süreli de olsa ara verilememesinden dolayı Eylül dönemine alınmıştır. Bakanlık kabulü beklenen buhar türbinimizin deneme üretimleri başlamıştır.


Kamuoyuna saygıyla...