02 / 05 / 2024

ode Yapılarda Su Yalıtımı eğitimi düzenlendi

ode Yapılarda Su Yalıtımı eğitimi düzenlendi

Tüm ODE bayileri ve çalışanlarına, ODE Akademi kapsamında, ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ konulu ilk online eğitim verildi. Web tabanlı eğitimle, ODE bayileri ve çalışanları, ODE ürünleriyle ilgili güncel bilgilere ulaşması amaçlanıyor.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Deprem sonrası prefabrik yapılarda flaş gelişme! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhurbaşkanlığı'nın 14 Şubat tarihinde yayımlanan mal ve hizmetlere uygulanacak KDV oranlarının tespitiyle ilgili kararı kapsamında konteyner ve prefabrik yapı teslimlerinde yüzde 1 KDV oranı uygulamasında genişletilmeye gidildi.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Yeni inşa edilecek yapılarda o zorunluluk kalktı!

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği'ne göre asansörlerde bodruma inme zorunluluğu kaldırıldı.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

ode Yapılarda Su Yalıtımı eğitimi düzenlendi Haberi

ode Yapılarda Su Yalıtımı eğitimi düzenlendi

Tüm ODE bayileri ve çalışanlarına, ODE Akademi kapsamında, ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ konulu ilk online eğitim verildi. Web tabanlı eğitimle, ODE bayileri ve çalışanları, ODE ürünleriyle ilgili güncel bilgilere hızlı, eğlenceli ve interaktif bir şekilde ulaşması amaçlanıyor.


ODE Akademi kapsamında, e-learning uzaktan eğitimlerin ilk modülüne 20 Haziran 2014 tarihinde başlandı. ‘Yapılarda Su Yalıtımı’ başlığında ve şu anda pilot uygulama kapsamında ilk aşamada 100 kullanıcıya (ODE bayisi ve çalışanı) verilen ilk online teknik eğitime, tüm ODE bayileri ve çalışanları interaktif olarak katılma fırsatı yakaladı. 


ODE e-learning; internet teknolojileri aracılığıyla gerçekleştirilen web tabanlı eğitim, öğrenim ve bilgi yönetimi faaliyeti olup, web tabanlı eğitimleriyle ODE, ürünleriyle ilgili güncel bilgileri zaman ve mekan kısıtlaması getirmeden, hızlı, eğlenceli ve interaktif bir şekilde bayilerine ulaştırmayı ve onların da...