07 / 05 / 2024

Odeabank borç transfer

Odeabank borç transfer

Odeabank, borç transferi kampanyasıyla tüm kredi ve kredi kartı borçlarını 0 TL masrafla transfer ediyor. Kampanya, borçlarını takip etmekte zorlananlara ve hepsini düşük taksitlerle rahat rahat ödemek isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Borç batağındaki kulüplerin transfer harcamaları parmak ısırttı

Süper Lig kulüpleri 2022 - 2023 sezonu için transfere 108 milyon 195 bin Euro harcadılar. Finansal darboğazdaki futbol kulüplerinin bu dönemdeki gelirleri ise  104 milyon 237 bin Euro olarak gerçekleşti. Bu dönemde net transfer bakiyesi ise -3 milyon 958 bin Euro oldu.

Çiftçilere borç ertleleme müjdesi!

Doğal afetlerden zarar gören 109 bin çiftçi tarımsal kredi borçlarının ertelemesinden yararlanacak.Bu arada geçen yıl da 81 ilde 55 bin 105 çiftçinin borcu ertelenmişti.

Artvin Borçka'da 25 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 972 bin 753 TL!

Artvin İli Borçka İlçesi'nde yer alan 25 adet gayrimenkul Borçka İcra Dairesi tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 11:30 ile 11:35 arası ihale ediliyor.

Elektrik aboneliği olmayana borç çıkardılar!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ( Aras EDAŞ ) tarafından elektrik borcu olmadığı halde isim benzerliği nedeniyle çok sayıda vatandaşın evine yanlışlıkla borç tebligatı gönderildi...

Elektrik aboneliği olmayana borç çıkardılar!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. (Aras EDAŞ) tarafından elektrik borcu olmadığı halde isim benzerliği nedeniyle çok sayıda vatandaşın evine yanlışlıkla borç tebligatı gönderildiği ortaya çıktı.

Otopark borçlarını ödemeyen aracını satamayacak!

Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi. İSPARK'tan yapılan açıklamada, ödenmeyen otopark ücretleri yapılan işlemlerde sürücülerin karşısına çıktığına dikkat çekildi.

Emlak vergisi borçlarına af yasası!

Torba yasası gereğince, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçları yapılandırılabiliyor. Kanuna göre, borç ikişer aylık dönemler halinde en fazla on sekiz eşit taksitte ödenebiliyor. İşte emlak vergisi borçlarına af yasası..

Artvin Borçka Yeniyol'da 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Artvin Borçka ilçesine bağlı Yeniyol Mahallesi'nde 8 bin 267 metrekarelik arsa 2 milyon 727 bin 956 TL bedelle 3 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30'da ihale ediliyor.

Kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Kat irtifaklı tapu, henüz inşaatı başlamamış veya inşaat çalışmaları bitmemiş bir yapıdaki ev için, alınan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Döviz cinsinden borçlanma faizinde indirim!

Bankaların bir hafta vadeli olarak TCMB'den son borçlanma imkanı faizleri yarından itibaren dolar için yüzde 10'dan yüzde 7,5'e, avro için yüzde 10'dan yüzde 6,5'e indirildi.

Elektrik borçlarında ilk ödeme 31 Aralık'a kadar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kamu kurumları ve çiftçilerin TEDAŞ' a olan elektrik borçlarıyla ilgili, "İlk taksit ödemesi 31 Aralık'a kadar yapılacak" dedi.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan borç açıklaması!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şirketin hakim hissedarı Global Yatırım Holding A.Ş ile olan borç ilişkisi bildirildi.

Odeabank genel müdürlük binasını Levent 199'a taşıyor!

Odeabank, Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'de yer alan Levent 199 Plaza'ya taşıyor. Odeabank Zorlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Levent 199 Plaza'dan 8 bin 175 metrekare ofis kiraladı...

Odeabank borç transfer Haberi

Odeabank borç transfer



Türkiye’ye kişiye özel bankacılığı getiren Odeabank, müşterilerine sunduğu eşsiz fırsatlarla fark yaratmaya devam ediyor. Odeabank, “Kamu Çalışanları” , “Günde 3 TL’ye Kredi” gibi çok ses getiren kampanyalardan sonra şimdi de “borç transferi” kampanyası ile diğer bankalarda bulunan borçları sıfır masrafla bir araya getiriyor, tek bir ödeme planı altında topluyor.


Kampanya dahilinde belirtilen borç tutarı için %1.23 faiz oranı ve  60 aya varan vadeler ile kredi kullandırılıyor. Büyük küçük bütün borçlar kapatılıyor, düşük taksitlerle kolayca ödeniyor.


Borç transferi kampanyasına başvurular ise Odeabank şubelerinden ve www.odeabank.com.tr adresinden...