07 / 05 / 2024

Odeabank borç transferi

Odeabank borç transferi

Odeabank, borç transferi kampanyasıyla tüm kredi ve kredi kartı borçlarını 0 TL masrafla transfer ediyor. Kampanya, borçlarını takip etmekte zorlananlara ve hepsini düşük taksitlerle rahat rahat ödemek isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Kredi transferi nasıl yapılır?

Kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırılabiliyor. Peki, söz konusu işlem olan kredi transferi nasıl yapılır?

Bendevi Palandöken: Elektrik ve doğalgaz borçları yapılandırılmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni çıkarılan torba yasada elektrik ve doğalgaz borçları dahil olmadığı için esnaf ve sanatkarlardan yoğun talep geldiğini açıkladı...

Niğde- Bor Yolu trafiğe açıldı!

Niğde-Bor Yolunun Üniversite kavşağı ile TOKİ kavşağı arasındaki 4 kilometrelik kesimi tamamlanarak trafiğe açıldı. Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, yeni açılan yolun Niğde halkına hayırlı olmasını diledi...

Çinliler Bor'a 200 fabrika kuracaktı!

Çinliler Bor'a 200 fabrika kuracaktı. 2012 yılında Niğde'nin 'dev projesi' olarak lanse edilen Türk-Çin Endüstriyel Parkı projesinin 2015 yılında bitirilmesi planlanıyordu.İş çevreleri ise projenin bitiminin 2018 yılına sarktığını ifade ediyor.

Belediye borçlarının yeniden yapılandırılması!

Torba Yasası olan 6552 sayılı kanun esaslarına göre yapılandırılabilecek vergi borçları arasında belediye borçları da yer alıyor. Peki borç nasıl yapılandırılır? İşte belediye borçlarının yeniden yapılandırılması esasları..

Çiftçilere borç ertleleme müjdesi!

Doğal afetlerden zarar gören 109 bin çiftçi tarımsal kredi borçlarının ertelemesinden yararlanacak.Bu arada geçen yıl da 81 ilde 55 bin 105 çiftçinin borcu ertelenmişti.

Artvin Borçka'da 25 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 972 bin 753 TL!

Artvin İli Borçka İlçesi'nde yer alan 25 adet gayrimenkul Borçka İcra Dairesi tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 11:30 ile 11:35 arası ihale ediliyor.

Elektrik aboneliği olmayana borç çıkardılar!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ( Aras EDAŞ ) tarafından elektrik borcu olmadığı halde isim benzerliği nedeniyle çok sayıda vatandaşın evine yanlışlıkla borç tebligatı gönderildi...

Elektrik aboneliği olmayana borç çıkardılar!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. (Aras EDAŞ) tarafından elektrik borcu olmadığı halde isim benzerliği nedeniyle çok sayıda vatandaşın evine yanlışlıkla borç tebligatı gönderildiği ortaya çıktı.

Otopark borçlarını ödemeyen aracını satamayacak!

Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi. İSPARK'tan yapılan açıklamada, ödenmeyen otopark ücretleri yapılan işlemlerde sürücülerin karşısına çıktığına dikkat çekildi.

Emlak vergisi borçlarına af yasası!

Torba yasası gereğince, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçları yapılandırılabiliyor. Kanuna göre, borç ikişer aylık dönemler halinde en fazla on sekiz eşit taksitte ödenebiliyor. İşte emlak vergisi borçlarına af yasası..

Artvin Borçka Yeniyol'da 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Artvin Borçka ilçesine bağlı Yeniyol Mahallesi'nde 8 bin 267 metrekarelik arsa 2 milyon 727 bin 956 TL bedelle 3 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30'da ihale ediliyor.

Kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Kat irtifaklı tapu, henüz inşaatı başlamamış veya inşaat çalışmaları bitmemiş bir yapıdaki ev için, alınan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Odeabank borç transferi Haberi

Odeabank borç transferi



Türkiye’ye kişiye özel bankacılığı getiren Odeabank, müşterilerine sunduğu eşsiz fırsatlarla fark yaratmaya devam ediyor. Odeabank, “Kamu Çalışanları” , “Günde 3 TL’ye Kredi” gibi çok ses getiren kampanyalardan sonra şimdi de “borç transferi” kampanyası ile diğer bankalarda bulunan borçları sıfır masrafla bir araya getiriyor, tek bir ödeme planı altında topluyor.


Kampanya dahilinde belirtilen borç tutarı için %1.23 faiz oranı ve  60 aya varan vadeler ile kredi kullandırılıyor. Büyük küçük bütün borçlar kapatılıyor, düşük taksitlerle kolayca ödeniyor.


Borç transferi kampanyasına başvurular ise Odeabank şubelerinden ve www.odeabank.com.tr adresinden...