27 / 04 / 2024

Ödemiş Bülbül Mahallesi delice aşılaması

Ödemiş Bülbül Mahallesi delice aşılaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ormanların bundan böyle kırsal kalkınmada lokomotif olarak kullanılacağını söyledi.Ödemiş ilçesine bağlı Bülbüller Mahallesi'nde, delice aşılaması ve doğaya keklik salım töreni düzenlendi.

Sultangazi 50. yıl Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi, 2692 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi Parselasyon Planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Sultangazi İlçesi, 50. Yıl Mahallesi 20130 ada (eski 3762 ada) 1, 2 parsel ve 20136 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ademı Aralbayeva ve Derviş Bülbül ortaklığında kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Mepa Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Mepa Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Bülbül tarafından kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Kanal İstanbul'un maliyeti ne kadar olacak?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Duran Bülbül, bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Duran Bülbül'ün o yazısı...

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Suzan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Ödemiş Bülbül Mahallesi delice aşılaması Haberi

Ödemiş Bülbül Mahallesi delice aşılaması

Törene, giydiği yörük kıyafetiyle gelen Bakan Veysel Eroğlu, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan iken kendisine, "Küçük Menderes ovasına şimdiye kadar bir çivi çakılmamış, Veysel hoca, git ne gerekiyorsa yap" dediğini, AK Parti öncesinde ise bu verimli topraklarda hiçbir baraj, sulama, dere ıslahı gibi çalışmanın yapılmadığını anlattı.


Bölgenin "evladı" olarak bu duruma çok üzüldüğünü, adeta "yıldırım hızıyla" geciken yılların telafisi için çalışmaya başladıklarını belirten Eroğlu, 7 baraj ile birlikte göletlerin, sulama tesislerinin yapılması için talimat verdiğini kaydetti.


Göreve geldiklerinde bölgenin sulaması için büyük önem taşıyan Beydağ Barajı'nın mevcut haliyle 76 yılda bitirilebilecekken, AK Parti hükümetinin 3 yıl gibi kısa bir sürede burayı tamamladığını vurgulayan Bakan Eroğlu, "Küçük Menderes havzasına geç başlandığı için geçmiş hükümetler adına sizlerden özür diliyorum. 40 yıl...