02 / 05 / 2024

Ödemiş fen lisesinin ihalesi yapıldı mı

Ödemiş fen lisesinin ihalesi yapıldı mı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Kağızman'da fen lisesi yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman’da fen lisesinin yapılacağı müjdesini verdi.

İzmir Ödemiş Yeni Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

İzmir'de depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkımına karar verilen eski Ödemiş Devlet Hastanesi'nin yerine yapılan yeni hastanenin Haziran ayında açılması planlanıyor. Hastanenin 5 yıldızlı otel görünümünde olacağı belirtildi.

Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı!

Ödemiş Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte hayata geçireceği Ödemiş TOKİ Konutları için imzalar atıldı.

Ödemiş OSB tanıtıldı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın meclis toplantısında Ödemiş OSB hakkında bilgiler verdi.

Ödemiş Belediye Meclisi 2017'nin ilk toplantısını yaptı!

Ödemiş Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan meclis 12 maddelik gündemi değerlendirdi.

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Ödemiş Belediye Meclisi olağanüstü toplandı!

Ödemiş Belediye Meclisi olağanüstü toplantısı 20 Aralık Salı günü yapıldı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında yapılan toplantıda tek gündem maddesi ile oy birliği ile kabul edildi.

TOKİ'den Ödemiş'teki emeklilere konut!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile ilçede yapılması planlanan konutlar için İstanbul’da görüşmeler yaptı.

Ödemiş Saraçoğlu Konutları'ndaki 11 daire satıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan Saracoğlu Konutları’nda satışa sunulan 16 dairenin 11’i yapılan ihale ile satıldı. Vatandaşlar konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ödemiş Ulus Meydanı yeniden düzenlenecek!

Ödemiş’in en önemli parklarından biri olan Ulus Meydanı’nında yapılacak olan düzenleme çalışması nedeniyle Ulus Meydanı’nda sergi açan esnaf, pazarın taşınması konusunda sıkıntı yaşıyor.

Manisa Alaşehir Fen Lisesi inşaatında sona gelindi!

Atatürk Anadolu Lisesinde eğitim öğretime devam eden Alaşehir Fen Lisesinin 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde kendi binasına geçmesi bekleniyor.

Ödemiş Birgi'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyguladığı Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor.

Ödemiş fen lisesinin ihalesi yapıldı mı Haberi

Ödemiş fen lisesinin ihalesi yapıldı mı

Önceki gün İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ile bir araya gelen Başkan Mahmut Badem, Fen Lisesi'nin Küçük Avulcuk'ta yapılması planlanan 24 derslikli binası, spor salonu ve yurt binası, Kuvvetli Mahallesi'ndeki meslek lisesi yatırımı ve Zafer Mahallesi'nin okul talebiyle ilgili görüşme gerçekleştirdi. 


"FEN LİSESİ İÇİN YAPIM İHALESİ BEKLENİYOR" 

Ödemiş'in eğitimle ilgili yatırımlarını yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Mahmut Badem, Fen Lisesi ile ilgili yapım ihalesi sürecine gelindiğini açıkladı. Badem, "Fen Lisesi konusunu başından beri hassas şekilde takip ediyoruz. Fen Lisesi için gerekli ruhsatı daha önce Ödemiş Belediyesi olarak kesmiştik. Bu konudaki ihale süreci bekleniyordu. Proje hazır, aplikasyon ihalesi de tamam. Şu an yapım ihalesinin düzenlenmesi için hiçbir engel bulunmuyor. Yakında yapım ihalesine de çıkılarak en kısa sürede temel atılacak. Fen...