28 / 04 / 2024

Ödemiş OSB son durum

Ödemiş OSB son durum

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Ödemiş OSB'nin elektriği için 1 milyon 995 bin TL'lik imza!

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik alt yapı ihalesi sonrası gözler imza sürecine çevrildi. Başkan Mahmut Badem, 1 milyon 995 bin lira bedelle sözleşmenin imzalanacağını, yılbaşı itibariyle çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Ödemiş OSB 2016 sonuna kadar tamamlanacak!

Ödemiş OSB'nin yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen proje çerçevesinde kazı ve dolgu çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı

Tapu harcı ödemelerinde son dakika! Fazla ödemiş olabilirsiniz...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde tapu harcını ve tapu harcı ödemelerini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Tapu harcını fazla ödemiş olabilir misiniz?' başlıklı yazısı...

Gram altın 1.450 lira olacak iddiası! Yatırımcılar sürekli altın almak isteyecek!

Ekonomist İslam Memiş, doların 18 lirayı geçtiği gün “Dolar ve altın çökecek, acınacak hale gelirsiniz” demişti. Son olarak ise 'Gram altın 1450 lira olacak' tahminiyle dikkatleri çekiyor...

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Çardak OSB’de 98 parselin 92’si satıldı!

Türkiye’nin ilk özel organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Çardak 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti. OSB, son yıllarda gerçekleşen çalışmalarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Atıl kalmaktan kurtulan bölgede 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti.

Son 18 yılda OSB sayısı 334’e çıktı!

2002 yılından bu yana devlet-özel sektör iş birliğince Türkiye'de yüzlerce fabrika açıldı. 140 olan OSB sayısı 334’e ulaştı. Fabrikalar ile dışa bağımlılık büyük oranda düşerken, yatırımlarda aynı oranda hızlandı.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Son 15 yılda 120 yeni OSB açıldı!

Türkiye’nin kalkınmasında en önemli sacayağı olarak görülen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sayısı artmaya devam ediyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ödemiş OSB son durum Haberi

Ödemiş OSB son durum


Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan  Organize Sanayi Bölgesinin su, elektrik,  kanalizasyon, yol ve çevre düzenlemelerini kapsayan alt yapı çalışmaları tamamlanıyor. 


Bölge çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir ile birlikte Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan çalışmaları inceledi. İlk olarak OSB şantiyesinde sunum eşliğinde genel bilgiler veren Ödemiş Belediyesi Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Badem konuyla ilgili olarak, “ 21 yıldır çözüme kavuşmamış OSB’nin alt yapı çalışmaları bakanlığımızdan aldığımız destekle tamamlanmak üzere. 98,2 hektarlık alana sahip OSB’nin, sanayi parsel alanı 53,3 hektar ve 45 parsel bulunuyor. Parsel büyüklüklerimiz 5 bin ile 40 bin arasında değişiyor. Gıdadan...