02 / 05 / 2024

Ödemişteki okul projeleri

Ödemişteki okul projeleri

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Ödemiş'teki Kerimağa Konağı restore edilecek!

İzmir'in tarihi mahallesi Birgi'de yer alan Kerimağa Konağı Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle restore edilecek.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

Ödemiş Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu!

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu. Proje 8 ay içerisinde tamamlanacak.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

Ödemişteki okul projeleri Haberi

Ödemişteki okul projeleri

Önceki gün İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ile bir araya gelen Başkan Mahmut Badem, Fen Lisesi'nin Küçük Avulcuk'ta yapılması planlanan 24 derslikli binası, spor salonu ve yurt binası, Kuvvetli Mahallesi'ndeki meslek lisesi yatırımı ve Zafer Mahallesi'nin okul talebiyle ilgili görüşme gerçekleştirdi. 


"FEN LİSESİ İÇİN YAPIM İHALESİ BEKLENİYOR" 

Ödemiş'in eğitimle ilgili yatırımlarını yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Mahmut Badem, Fen Lisesi ile ilgili yapım ihalesi sürecine gelindiğini açıkladı. Badem, "Fen Lisesi konusunu başından beri hassas şekilde takip ediyoruz. Fen Lisesi için gerekli ruhsatı daha önce Ödemiş Belediyesi olarak kesmiştik. Bu konudaki ihale süreci bekleniyordu. Proje hazır, aplikasyon ihalesi de tamam. Şu an yapım ihalesinin düzenlenmesi için hiçbir engel bulunmuyor. Yakında yapım ihalesine de çıkılarak en kısa sürede temel atılacak. Fen...