02 / 05 / 2024

ödenek

ödenek

İş arayan vatandaşlar, İŞKUR sayfasını düzenli olarak takip etmektedir. İşte yeni bir İŞKUR personel alım duyurusu!

Ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığına gitti

Orta Vadeli Program'dan (OVP) 2023- 2025 yıllarına dair yapılan değerlendirmeye göre ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu.

İŞKUR duyurdu! İşsize ayda yapılacak ödemeye zam geldi!

İşsizlik maaşının alt limiti belirlendi. Asgari ücrete yapılan zammın ardından 2022 işsizlik maaşı da belirlendi. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı! Çiftçiye şubat sonu 200 milyon TL ödenek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Şubat ayı ödenek ile ilgili açıklama yaptı. Bu süreçte, üreticilere farklı destek ödemeleri ile ilgili olarak açıklamalarda peş peşe yapıldı. O kişilere 200 milyon TÜrk Lirası ile 320 milyon TÜrk Lirası arasında ödenek sağlanacağı duyuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Demiryolu projelerine 16,3 milyar ödenek sağlandı...

2024 Yılı Yatırım Programı doğrultusunda Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep şehirlerini birbirine bağlamayı amaçlayan hızlı tren projesi için 16,3 milyar Türk Lirası ödenek sağlandığı kaydedildi.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Selden etkilenen 9 ile 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada sellerden etkilenen 9 kente toplam 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildiğini, aşırı yağışlar sonucu Samsun, Zonguldak ve Giresun'da 3 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Son dakika! Devletten 90 milyon liralık ödenek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı üzerine, sel afetinin gerçekleştiği Sinop iline 90 milyon TL’lik ödenek gönderildi.

Milyonlar dikkat! Hangi ödenek nasıl alınır?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren emekli maaşı, dul maaşı, kadın-erkek ödenek farkı, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki birçok kalem için yapılan ödemeler ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar açıklanmaya devam ediyor...

2021 için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 15,1 milyar TL ödenek sağlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan Yatırım Programı'nda yer alan 3 bin 91 projeye 138,3 milyar TL ödenek tahsis edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 15,1 milyar TL ödenek sağlandı.

2021 SGK primleri ve ödenek tutarları belli oldu!

2021'e ilişkin sigorta primleri ve ödenek tutarları belirlendi. Ev hizmetlerinde 10 günden az çalışanın primi 447 TL oldu. İsteğe bağlı sigortada en düşük prim 1.144 TL olarak belirlendi.

ödenek Haberi

ödenek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün kurumsal internet sitesi üzerinden çok sayıda önemli ilanlar yayımlandı. Bu ilanlar kapsamında toplam 112 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İşte o ilanlara dair merak edilen detaylar…

İŞKUR 112 bin personel alımı yapacağını bildirdi. Bu ilanlarda farklı kadrolarda personel alımı yapılacağının altı çizilirken, bu ilanlara İŞKUR’a girildikten sonra e-Devlet ile giriş kısmından giriş yapılarak başvuru yapılabileceği ilgili adayların bilgisine sunuldu. Söz konusu ilanlara en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabildiği belirtilerek ilanlara göre özel şartların da olabileceği açık bir şekilde ifade edildi.

İşte İŞKUR 112 bin personel alımına dair araştırılan ayrıntılar…

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yani İŞKUR sayfasında şu anda 112 bin açık personel alımı yer almaktadır. 31 Ağustos itibari ile bu yeni ilanlara başvuru...