14 / 05 / 2024

oditoryum

oditoryum

Güney Afrika'nın eski devlet başkanı Nelson Mandela'nın defnedileceği mezarlıktaki hazırlıklar da son aşamaya geldi. Mezarlık yakınında 4 bin kişi kapasiteli geçici bir oditoryumun inşası tamamlandı

Yeni AKM'nin inşaatında önemli gelişme!

Taksim’de yapımı hızla devam eden Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında oditoryum ortaya çıktı. İnşaattaki son durum havadan da görüntülendi…

Galatasaray, Riva'dan 442 milyon lira gelir elde etti!

Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresi Haliç Kongre Merkezi Haliç Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri hakkında açıklamalar yaptı. 

Taksim Sempozyumu 8 Aralık'ta Salt Galata Oditoryum'da!

Salt Galata Oditoryum2da 8 Aralık Cumartesi günü Taksim Sempozyumu düzenlenecek...

Halide Edip Adıvar Kültür Merkezi, Şişli'de açılıyor!

Türk edebiyatının dev ismi Halide Edip Adıvar’ın adını taşıyan kültür merkezi Şişli’de açılışa gün sayıyor. Merkezde bin 200 kişilik oditoryum ve atölyeler yer alacak

Yeşilköy'e oditoryum geliyor

MNG Holding, WOW Hotels&Convention Center'ın yanındaki araziye oditoryum inşa edecek. Yeni oditoryumun İstanbul'un simgelerinden biri olması planlanıyor.

oditoryum Haberi

oditoryum

Güney Afrika'nın eski devlet başkanı Nelson Mandela'nın defnedileceği bugün, ülkede bazı süpermarket zincirleri kapalı olacak, bazı kuruluşlar da bugün elde edecekleri karları hayır kurumlarına bağışlayacak. Efsanevi liderin anısına saygı gösterisi olarak bazı büyük süpermarket zincirleri de bugün açılmayacak. 

Bunun, Güney Afrika iş dünyası için bir ilk olacağı belirtiliyor. Süpermarket zincirlerinin, çalışanlarının pazar gününü aileleriyle, Mandela'nın anısına yapılacak etkinliklere katılmalarına yardımcı olmak için bu kararı aldığı ifade ediliyor. 


MAÇLAR ERTELENDİ 

Market zinciri Woolvvorths'un üst düzey yöneticisi lan Moir, devlet televizyonuna yaptığı açıklamada bu kararı Mandela'nın Güney Afrika ulusuna bıraktığı mirasa saygının gereği olduğunu söyledi. 


Bazı kuruluşlar da pazar günü elde edecekleri karları Mandela'nın anısma hayır kurumlarına bağışlayacaklarım açıkladı. Güney Afrika Premier Ligindeki futbol maçları da cenaze sonrasına ertelendi. 

Öte yandan, Mandela'nın defnedileceği doğum yeri Kunu'da...