05 / 05 / 2024

ODTÜ Bulvarı yeni isim

ODTÜ Bulvarı yeni isim

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara yapımı süren ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, "ODTÜ Bulvarı" olarak anılan yeni yolun "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Ankara'ya 27.5 kilometrelik 7 yeni yol geliyor!

Ankara içerisinde trafiği rahatlatmak için toplam 27.5 kilometre uzunluğunda 7 yeni yol yapılacak. Proje kapsamında ODTÜ arazisi altından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 2.5 kilometre uzunluğunda bir yol geçecek.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankara'daki 88 eserin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte, Büyükşehir tarafından Başkent’te yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) ile 88 ayrı hizmet alanının açılışını yaptılar.

Sakarya Esentepe'ye yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Kayseri'ye yeni alt geçitler yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi'nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yeni Keçiören bulvarı "Yavuz Sultan Selim" ile Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı 88 farklı hizmetin toplu açılışını yapacak.

Bulvar İş ve Bulvar Konut ile Çanakkale'ye yeni konsept!

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Bulvar Loft'ta konut fiyatları 303 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat’ın yeni projesi “Bulvar Loft” mimarisi, sosyal donatı alanları ve ulaşım avantajlarıyla Ankara’da yepyeni bir yaşam deneyimi sunacak. Bulvar Loft için kolları sıvayan Akfen İnşaat, bu projede de yatırımcısına sunduğu cazip fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kocaeli Yenişehir'de cephe iyileştirme çalışmaları yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek cephe iyileştirme çalışması kapsamında mahalle sakinleriyle toplantı gerçekleştirildi.

ODTÜ Bulvarı yeni isim Haberi

ODTÜ Bulvarı yeni isim


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, bu ayın sonunda açılması beklenen ve kamuoyunda "ODTÜ Yolu" olarak bilinen yolu "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirdi. 


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi aylık olağan toplantılarının son gününde Ali İhsan Ölmez'in başkanlığında toplandı ve gündemde yer alan maddeleri görüştü. Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir hızla yapımı sürdürülen ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, "ODTÜ Bulvarı" olarak anılan yeni yolun "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti. 


Ankara İl...