03 / 05 / 2024

ODTÜ yurtları

ODTÜ yurtları

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İşyurtları Kurumu mimari eserleri ihya edecek! 

Pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Adalet Bakanlığı Cezaevleri İşyurtları Kurumu, mimari eserleri ihya etmeye hazırlanıyor. Kurum, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olarak kullanılan kışlanın içerisindeki talim avlusu girişini ve Piyade Kışla-ı Hümayun Camii’ni restore edecek. 

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

ODTÜ arazisi 49 yıllığına KYK'ya devredildi!

ODTÜ kampüsü içerisinde yer alan 40 dönüm arazi, yurt yapımı için 49 yıllığına Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) tahsis edildi. 

KYK'nın yeni yurtları üniversitelerde inşa ediliyor!

KYK yurt bvaşvurularının 3 Eylül'de başladığını açıklayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, yeni yurtların proje ve inşaat faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi. 

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

Öğrenci yurtlarına ilişkin 4 soru TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, öğrenci yurtlarına ilişkin 4 soru hazırladı. Gürer sorularını Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a sordu..

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarına ait 6 sorun TBMM'de!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtların yetersizliği sorunu Meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Akdeniz Yurtlar Ve Sosyal Tesisler Anonim Şirketi kuruldu!

Akdeniz Yurtlar Ve Sosyal Tesisler Anonim Şirketi Kenan Akdeniz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Kamu yurtlarına ilişkin 10 sorun meclis gündeminde!

Kamu yurtları ile barınma sorunu yaşayan öğrenciler mecliste konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

İTÜ ve ODTÜ mimarlıkta ilk 100'e girdi!

ODTÜ URAP Laboratuvarı tarafından hazırlanan dünya genelindeki üniversitelerin bilim alanları başarısını gösteren sıralamada İTÜ ve ODTÜ mimarlıkta ilk 100'e girdi..

ODTÜ yurtları Haberi

ODTÜ yurtları

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde başlanacak ve iş 60 takvim gününde tamamlanacak. 


İhalesi; 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ODTÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Merkez Mühendislik Binası'nda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


BİNA BAKIM- ONARIM VE TADİLAT İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 


ODTÜ 6 Yurt Bakım Onarım ve Tadilat Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler 


aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/18344

1-İdarenin

a) Adresi : Dumlupınar Bulvarı, Üniversiteler Mah. No:1 06800 Çankaya/ANKARA

b) Telefon...