03 / 10 / 2024

Ödül Yapı fırsat kampanyası

Ödül Yapı fırsat kampanyası

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Migros'ta 2 al 1 öde kampanyasında son günler! Kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünlerinde indirim fırsatı...

Migros indirim fırsatlarında son günler. Migros indirimleri Eylül ayının son günlerinde de hız kesmeden devam ediyor. Bu defa Migros’ta yeni 2 Al 1 Öde kampanyası var. Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinin yanı sıra bebek ürünlerinde bir alana bir bedava fırsatında son günler.

Emlakta fırsatçılığın çözümü, kiracı ve ev sahibi arasındaki kanunları hakkaniyetli düzenlemek ve uygulamaktan geçer!

Geçtiğimiz günlerde emlak fiyatlarında fırsatçılık yaptığı belirlenen bir emlak işletmesine 100 bin TL ceza kesildi. Gayrimenkul yatırımları uzmanı ve ekonomist Tolga Aykut, bunun bu şekilde çözülemeyeceğine dikkat çekti. İşte Aykut'un o açıklaması...

Konutta fırsat dönemi! Konut fiyat artışı enflasyonun altında kaldı!

Endeksa Genel Müdürü Görkem Öğüt, yıl sonuna doğru döviz ve maliyetlerdeki artış beklentisi nedeniyle gayrimenkule yönelimin arttığını belirterek, satılık konutlarda reel gerilemenin devam ettiği bu fırsat döneminin kısa sürebileceği uyarısında bulundu.

Kentsel dönüşüm fırsatçıları iş başında: Hem vatandaşlardan para alıyor hem de müteahhitten!

Kentsel dönüşümü güçlendirilen yasanın ardından çantacılar boş durmuyor. Dönüşümden nemalanmak isteyen fırsatçılar, es­ki site ve apartmanlara olta atıyor.

İzmir’de düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeler!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İzmir’de en karlı ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı.

Konut fiyatlarındaki reel düşüş alım fırsatı sunuyor!

Bugünü yazısında konut fiyatlarına yaşanan reel düşüşün alım fırsatı sunduğunu belirten, Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen "Konutta hiçbir fiyat alınamayacak kadar yüksek, satılamayacak kadar düşük değildir" ifadelerini kullandı.

Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı! Tapular hazır!

Bursa Nilüfer'de yükselen Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı sunuluyor. Alpiş Laden House projesinde 264 konutun yanı sıra 28 adet cadde mağazası da bulunuyor.

Avcılar Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Lotus Yapı Proje tarafından Avcılar'da yükselen Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Lotus Göl Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Lotus Göl Evleri projesi ile ilgili ayrıntılar... 

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Migros'ta bugüne özel Prima 74'lü bebek bezi 429, Sleepy 64'lü bebek bezi 149, Aptamil mama 439 TL! Dev indirim fırsatı!

Migros'ta bugüne özel bebek ürünlerinde yüzde 28'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Şanslı saatler kapsamında Prima 74'lü bebek bezi 429, Sleepy 64'lü bebek bezi 149 TL'ye düştü. İşte ayrıntılar...

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ödül Yapı fırsat kampanyası Haberi

Ödül Yapı fırsat kampanyası

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapsamında yüzde 15 peşin indirimi yapılıyor. Peşinat ödemeleri projelere göre değişmekle beraber 50 ay 1.000 TL taksit ile ödeme yapılıyor, bir miktar ara ödeme sonrasında ise kalan tutar teslimde ödeniyor. 


Ödül Yapı'nın Kayseride yer alan Talas Bulvar projesi 175 metrekare 3+1 dairelerden oluşuyor. Projede kapalı otopark,  kapalı /açık çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, seyir kafe, toplantı sohbet odası, süs havuzu, kamelyalar, güvenlikli bina girişi, toplantı salonu, görüntülü diafon, akıllı Süpürge, ankastre, vestiyer gibi hizmetler mevcut.


Dairelerin alanları 210 metrekareden oluşan Pervane Premium projesi 24 saat hizmet veren güvenlikli giriş kapısı, güvenlik görevlileri, kameralar, yangın hırsız uyarı sistemi ve görüntülü diyafon sistemleri gibi imkanlara sahip. 


Kayseri Talas Caprice projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda...