03 / 05 / 2024

Ödül Yapı fırsat kampanyası

Ödül Yapı fırsat kampanyası

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Migros'ta bugüne özel Prima 74'lü bebek bezi 429, Sleepy 64'lü bebek bezi 149, Aptamil mama 439 TL! Dev indirim fırsatı!

Migros'ta bugüne özel bebek ürünlerinde yüzde 28'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Şanslı saatler kapsamında Prima 74'lü bebek bezi 429, Sleepy 64'lü bebek bezi 149 TL'ye düştü. İşte ayrıntılar...

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Nava Konak'ta yüzde 20 indirim fırsatı! Eylül'de teslim! 

25 katlı tek kule olarak yükselen Nava Konak projesinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Eylül'de yapılması planlanıyor...

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Ödül Yapı fırsat kampanyası Haberi

Ödül Yapı fırsat kampanyası

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapsamında yüzde 15 peşin indirimi yapılıyor. Peşinat ödemeleri projelere göre değişmekle beraber 50 ay 1.000 TL taksit ile ödeme yapılıyor, bir miktar ara ödeme sonrasında ise kalan tutar teslimde ödeniyor. 


Ödül Yapı'nın Kayseride yer alan Talas Bulvar projesi 175 metrekare 3+1 dairelerden oluşuyor. Projede kapalı otopark,  kapalı /açık çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, seyir kafe, toplantı sohbet odası, süs havuzu, kamelyalar, güvenlikli bina girişi, toplantı salonu, görüntülü diafon, akıllı Süpürge, ankastre, vestiyer gibi hizmetler mevcut.


Dairelerin alanları 210 metrekareden oluşan Pervane Premium projesi 24 saat hizmet veren güvenlikli giriş kapısı, güvenlik görevlileri, kameralar, yangın hırsız uyarı sistemi ve görüntülü diyafon sistemleri gibi imkanlara sahip. 


Kayseri Talas Caprice projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda...