02 / 05 / 2024

Odunpazarı Belediyesi kiracıları

Odunpazarı Belediyesi kiracıları

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Safranbolu Belediyesi'nden kiracılarına müjde! 

Safranbolu Belediyesi, Olağanüstü Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait kiracıları sevindirecek kararlar aldı. 

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Marmaris Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Marmaris Belediyesi, kiracısı olan esnafa koronavirüs salgını süresi boyunca kira ödemelerinde indirim yapacak. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

AVM kiracıları ikinci dalgayı nasıl karşıladı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ikinci dalga yaşanıyor.  İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yaptığı açıklamada AVM'de faaliyet gösteren kiracıların ikinci dalgayı hazırlıklı karşıladıklarını dile getirdi. 

Yeni kısıtlamalar AVM'deki kiracıları nasıl etkileyecek?

Koronavirüs salgınıyla birlikte yürürlüğe giren yeni kısıtlamalar, yeme-içme faaliyetlerini barından AVM sektörünü etkilemesi bekleniyor. Özellikle kiracılar kısıtlama sonrasında hayata geçecek yeni planları bekliyor.

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına Kasım ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanacak.

Kiracılar ve iş verenler dikkat!

COVİD-19 virüsü sebebiyle ülkelerin en çok ekonomileri etkilendi. Devlet bu dönem içerisinde kiracılar ve iş verenlere fırsatlar sundu.

Panora GYO kiracılarına finansal destek verecek!

Panora GYO, koronavirüs (Covid-19)'e karşı alınan tedbirlerle yaşanan normalleşme süreci ile birlikte, salgınla yapılan mücadele kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destek sağlayacak. 

Akiş GYO AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizdeki kiracılarına, Ekim ayı içerisinde ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Odunpazarı Belediyesi kiracıları Haberi

Odunpazarı Belediyesi kiracıları

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla iki yıllık hizmet süresine ilişkin konuştu. Dünya Gazetesi'nden Ayşe Kaytan Uçak'ın haberine göre; Kovid-19 salgını sebebiyle belediye gelirlerinde ciddi düşüş yaşandığını ifade eden Kurt, ancak kamu kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak belediyenin 2020 yılı bütçesinde tasarruf ettiklerini ve bütçe fazlası verdiklerini belirtti.

“Pandemide kira gelirleri yarı yarıya düştü”

Koronavirüs salgını sebebiyle belediye gelirlerinde ciddi bir düşüş yaşandığını vurgulayan Kurt, “Kira gelirlerimiz yarı yarıya düştü. Kiracılarımızdan doğrudan etkilenenlerden 6 ay boyunca kira almamaya karar verdik. Diğerlerinde de altı ay boyunca yarı oranda kira almadık. Bir yıl içerisinde 3 milyon TL civarında kira kaybımız oldu. Pandemi nedeniyle hemşerilerimizin bize ödemesi gerektiği halde ödeyemediği vergiler var. Bunlarla ilgili herhangi bir icra işlemi...