29 / 04 / 2024

odunpazarı belediyesi turizm ödülü

odunpazarı belediyesi turizm ödülü

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin kira gelirleri düştü!

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Kocaeli'deki tehlikeli binalar tek tek yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlikeye neden olan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Odunpazarı Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye kiralık 2 iş yeri!

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2 adet iş yeri 10 yıllığına 15 milyon TL'ye kiraya verilecek.

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Tarihi Odunpazarı Bölgesi değer kazanmaya devam ediyor!

Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarına hızla devam ediyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Odunpazarı'na sanat galerisi geliyor!

Odunpazarı Belediyesi; Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafındaki alanı Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor.

odunpazarı belediyesi turizm ödülü Haberi

odunpazarı belediyesi turizm ödülü


Odunpazarı'na bir ödül daha verildi Odunpazarı Belediyesi, Odunpazan Evleri Yaşatma Projesi ile SKALİTE 13Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülüne lâyık görüldü. 


İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve büyük ilgi ile takip edilen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi. Odunpazan Belediye Başkam Burhan Sakallı'nın adına katılan 0dunpazan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, ödülü Skal Eskişehir Başkam Hatice Yıldınm'ın elinden alarak, Odunpazan'nın bir kültür ve turizm markası haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


Türkiye...