09 / 05 / 2024

Öfer İnşaat

Öfer İnşaat

Öfer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Seçgin, Özkan Mamati tarafından 1 Nisan'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Durak Sokak'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; her nevi inşaat taahhüt işleri olarak belirlendi.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Örnekel tarafından kuruldu...

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Fer Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fer Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rüştü İbrahim İzmen tarafından kuruldu.

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Uzmann Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmann Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nilüfer Sayrugaç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

İttifak İnşaat yeni projeler geliştirmek üzere arazi arayışlarını sürdürüyor!

İnşaat sektöründe 30 yıldan bu yana faaliyet gösteren İttifak İnşaat, Fer Yapı ve diğer kardeş şirketlerle birlikte yaklaşık 10 binin üzerinde konut, bine yakın da işyeri inşa etti...

Öfer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Seçgin, Özkan Mamati tarafından 1 Nisan'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Durak Sokak'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; her nevi inşaat taahhüt işleri olarak belirlendi.

Öfer İnşaat Haberi

Öfer İnşaat

Öfer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Seçgin, Özkan Mamati tarafından 1 Nisan'da kuruldu. 


Öfer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her nevi inşaat taahhüt işleri.


Öfer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Durak Sokak,...