19 / 05 / 2024

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi, Ece Türkel Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kemal Serkan Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi'nde kuruldu.

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

STP İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STP İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Dila Sel Sarı tarafından kuruldu.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Korhan Kakız tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi Haberi

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi, Ece Türkel Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kemal Serkan Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi'nde kuruldu. 


Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a-)İnşaat b-)Mimarlık Tasarım Danışmalık c-)Turizm d-)Gıda e-)Enerji f-)İnternet Ticareti g)Tekstil, konfeksiyon A) İnşaat : -Yurtiçi ve yurtdışında İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, her türlü enerji santral ve üretim tesisleri,  lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri,...