19 / 05 / 2024

ofis mobilyaları fiyatları

ofis mobilyaları fiyatları

Bursa'nın Akçalar Sanayi Bölgesi'nde 23 bin metrekaresi kapalı, toplam 35 bin metrekare alanda ofis mobilyaları üretimi yaptıklarını belirten firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tuğral, yatırımları ve yeni trendler ile ilgili bilgi verdi.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

İstanbul'da ofis fiyatları hangi ilçelerde arttı?

Koronavirüs salgını ofis pazarını nasıl etkiledi? Ofis metrekare fiyatları arttı mı? REIDIN tarafından konuya ilişkin bir çalışma yapıldı. İşte o çalışmanın sonuçları ve Kovid-19 sürecinde ofis pazarı verileri...

Merkez Ankara ofis fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler satışa çıktı. İşte Merkez Ankara ofis etabı fiyatları...

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

İdeal Ofis İzmir Projesi ofis fiyatları!

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. Proejdeki ofisler 2018 yılının sonunda teslim edilecek...

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İdeal Ofis İzmir fiyatları!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen İdeal ofis projesi 5 bin 100 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projenin lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak...

Bakırköy Karat Ofis satış fiyatları!

Bakırköy Karat Ofis satış fiyatları 940 bin TL'den başlıyor. Karat Ofis Bakırköy'de teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

ofis mobilyaları fiyatları Haberi

ofis mobilyaları fiyatları

BURSA'da ofis mobilyaları alanında üretim yapan Goldsit Office Furniture, başta Afrika ve Arap Yarımadası olmak üzere 25 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.


Bursa'nın Akçalar Sanayi Bölgesi'nde 23 bin metrekaresi kapalı, toplam 35 bin metrekare alanda ofis mobilyaları üretimi yaptıklarını belirten firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tuğral, yatırımları ve yeni trendler ile ilgili bigil verdi. Türkiye'de kendi bünyesinde kalıp üretim tesisi, plastik enjeksiyon üretimi, metal işleme atölyesi, sünger döküm atölyesi ve otomatik UV boyama tesisi ile hizmet verdiklerini dile getiren Tuğral, Türkiye genelinde 200 bayi ile çalıştıklarını belirterek, başta Afrika ve Arap Yarımadası ülkeleri olmak üzere 25 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydetti. Aylık ortalama 20 bin koltuk üretim kapasitelerinin bulunduğunu anlatan Tuğral, son dönemde talep artışı yaşadıklarını ve bunu karşılamak için de farklı...