18 / 07 / 2024

ofisler kendini kaç yılda amorti eder

ofisler kendini kaç yılda amorti eder

TNL Gayrimenkul Geliştirme Kurucu Ortağı Emre Yazıcı ofislerin konuta göre kendi daha hızlı amorti ettiğini belirtti

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Bu fırın kendi kendini temizliyor! Bosch ankastre fırın kaç TL? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Zorlu fırın temizleme işini ortadan kaldıran EcoClean özelliğiyle beğeni toplayan Bosch ankastre fırın eş zamanlı olarak mükemmel pişirme olanağı veriyor. Peki Bosch ankastre fırın fiyatı kaç TL, ne kadar? Özellikleri neler?

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Ev almak kazandırır mı?

Ev alacaklar dikkat! Uzmanlar uyardı. Ev alırken evin kendini kaç yılda amorti edeceğine dikkat edin....

İstanbul, İzmir ve Ankara'da konut amortisman süresi ne kadar?

Gayrimenkul Türk halkı için en güvenli yatırım aracı. Peki yapılan bu yatırım kendini kaç yılda amorti ediyor? Konut yatırımı İstanbul’da ortalama 20.4 yıl, Ankara’da 19 yıl, İzmir’de 18.8 yılda kendini amorti ediyor...

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Samsun'daki Kuş Cenneti'nde kaçak yapıya yer yok!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde bulunan kaçak yapıların yıkıldığını belirterek, "Kaçak yapıları yıktıktan sonra doğa adeta kendini yeniledi.

Samsun'da kaçak yapılar yıkıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Kaçak yapıların yıktıktan sonra doğanın adeta kendini yenilediğini ve yeni kuş türlerinin ortaya çıktığını söyledi.

Premier Kampüs Kağıthane ödeme şekli!

Premier Kampüs Kağıthane'de 45 metrekarelik ofisler 162 bin dolar + KDV'den başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırımla hayata geçirildi...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Abdül Batur'dan kaçak villalar için 'inşaat bitmedi' savunması!

Kaçak villaları yıkmadığı suçlamasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk duruşmada "inşaat daha bitmedi" diye kendini savundu.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

ofisler kendini kaç yılda amorti eder Haberi

ofisler kendini kaç yılda amorti eder
TNL Gayrimenkul Geliştirme Kurucu Ortağı Emre Yazıcı konutların kendini ikame etme süresinin 20 yıl olduğunu belirtti, ofiste ise bu sürenin 13 ila 15 yıl arasında değiştiğini belirten Yazıcı, merkeze yakın lokasyonlardaki ofislere daha çok talep olduğunu...