04 / 05 / 2024

Oftan İnşaat Elysium Art Şişli projesi

Oftan İnşaat Elysium Art Şişli projesi

Ofton İnşaat'ın Şişli'deki projesi Elysium Art Şişli, şehir ve boğaz manzarasını birlikte sunuyor. Konut teslimlerinin 2016 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacağı projede dairelerin fiyatları ise 700 bin liradan başlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Elysium Art Şişli'de oturumlar Eylül'de başlayacak!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli projesinde teslimlerin bu yılın Eylül ayında yapılması öngörülüyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli'de 0 faizle!

5 bin 465 metrekare arsa alanında yükselen Elysium Serenity Kandilli projesinde 60 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler 2017'de!

Ofton İnşaat imzasıyla yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksleri tasarlandı. Elysium Soul Beyoğlu projesinde toplam bağımsız birim sayısı 225 olarak yer alıyor.

Ofton İnşaat Beyoğlu Elysium Evleri fiyatlar!

Ofton İnşaat Beyoğlu Elysium Evleri fiyatları 522 bin 250 TL'den başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu Evleri projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Elysium Soul Ofton İnşaat satış ofisi!

Elysium Soul Ofton İnşaat satış ofisi ile 444 5 350 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatlarının 522 bin 250 TL'den başladığı proje Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım!

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 522 bin 250 TL'den başlıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Dolapdere fiyatları!

Ofton İnşaat Elysium Soul Dolapdere fiyatları 522 bin 210 liradan başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde 36 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor...

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daireler 1+0, 1+1, 2+1, çatı katı ve bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Peki Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu Rezidans!

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu Rezidans fiyatları 522 bin 210 TL'den başlıyor. Toplam 225 tane bağımsız üniteden oluşan proje 6 bin 610 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu'nda 522 bin 210 TL'ye 1+0!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan başlangıç gösterdiği projede 12 ay 0 faiz, 24 ay 0 faiz veya 36 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. Proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Oftan İnşaat Elysium Art Şişli projesi Haberi

Oftan İnşaat Elysium Art Şişli projesi

Ofton İnşaat'ın Şişli'deki projesi Elysium Art Şişli, şehir ve boğaz manzarasını birlikte sunuyor. Lansmana özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede üç farklı ödeme planı da mevcut. Elysium Art'ta ister peşin ister banka kredisi ya da firma finansmanıyla konut sahibi olmak mümkün. 

26 katta 214 adet rezidansın ve 7 adet ticari birimin bulunduğu projenin tamamı 1+1 olarak tasarlandı. Tabii dileyen kişiler dairelerini 2+1 veya 3+1 tipinde değiştirebiliyor. Konut teslimlerinin 2016 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacağı Elysium Art Şişli'de dairelerin fiyatları ise 700 bin liradan...