29 / 04 / 2024

Ofton İnşaat 4 projesi

Ofton İnşaat 4 projesi

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Artaş İnşaat 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti!

Konut sektörünün en büyüklerinden biri olan Artaş İnşaat’ın Başkanı Süleyman Çetinsaya, projelerini ve 2019 yılına dair değerlendirmelerini paylaştı. Çetinsaya, 2018 yılında 4 projede 2 bin 534 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

İntema İnşaat'ın 2017 gelir tablosu yayınlandı!

İntema İnşaat, 4. dönem geçici vergi beyannamesi ve gelir tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

YDA İnşaat Aralık 2017 yatırımcı sunumlarını yayınladı!

YDA İnşaat 4 Şubat 2020 vadeli TRSYDAT22015 ve 16 Mart 2022 vadeli TRSYDAT32212 ISIN kodlu tahvillere ilişkin belirlenen hüküm ve şartlar ile yatırımcı sunumları ve derecelendirme raporları yayınladı.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Elysium Soul projesinde güncel fiyatlar 593 bin TL'den başlıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan proje 221 adet daire ve 4 adet dükkandan oluşuyor...

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat 4 projesi Haberi

Ofton İnşaat 4 projesi

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, 4 Kasım 2015 tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor. 


Tarihi Bomonti Bira Fabrikası ile Sanatın Yanı Başında…

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor. Yeni nesil sanatın kalbi Bomonti’de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği...