04 / 05 / 2024

Ofton İnşaat inşaat

Ofton İnşaat inşaat

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Ofton İnşaat'tan 60 ay vade 0 faiz fırsatı!

Ofton İnşaat, 6 farklı bölgedeki projeleri için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başlattı. 30 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, 60 ay yüzde sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0.65 faiz imkânı sunuluyor.

Ofton İnşaat merkez projelere odaklandı!

Oflu ve Tonyalı iki Karadenizli girişimcinin kurduğu Ofton İnşaat; İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Merkez projelere odaklanan Ofton İnşaat, Basın Ekspres’te yeni bir proje planlıyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli'de 0 faizle!

5 bin 465 metrekare arsa alanında yükselen Elysium Serenity Kandilli projesinde 60 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Ofton İnşaat Kavacık Projesi!

Ofton İnşaat Kavacık projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Detayları henüz netleşmeyen Ofton İnşaat Kavacık projesinde satışların Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler 2017'de!

Ofton İnşaat imzasıyla yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksleri tasarlandı. Elysium Soul Beyoğlu projesinde toplam bağımsız birim sayısı 225 olarak yer alıyor.

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

Ofton İnşaat inşaat Haberi

Ofton İnşaat inşaat

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor. 


Projeler Müdürü: Mimar veya Mühendis en az 5 yıl deneyimli

Elektrik mühendisi: 5 yıl deneyimli

Kesin hesap şefi yardımcısı: Hak ediş departmanın da çalışacak en az 2 yıl deneyimli metraj ve keşif çalışmaları yapabilen 

İnşaat teknikeri: İnşaat teknikerliği bölümlerinden mezun, ince ve kaba işlerden anlayan, en az 2 yıl deneyimli


Başvuru yapmak isteyen adayların [email protected] adresine fotoğraflı özgeçmişlerini göndermeleri ya da 0216 651 48 18 numaralı telefondan başvuru yapmaları...